Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?
Tegyük fel, hogy fülig szerelmes voltál ebbe a lányba, viszont ő kikosarazott, mert rondának és dagadtnak tartott. Majd eltelik 1-2 év, ami idő alatt te kigyúrod magad, és az arcod vonásai is szebbé válnak. Aztán egy nap újra találkozol ezzel a lánnyal, aki azt mondja, hogy így már szívesen járna veled, te pedig még mindig érzel valamit iránta.
Ti mit tennétek? 'Ha rondán nem kellettem neki, akkor sehogy' alapon ti is lekoptatnátok, mint ő téged régen. Vagy a szívetek után menve végre összejönni vele?
Ha az utolsó nő lenne a Földön, akkor is inkább homokos lennék, vagy levágnám a farkamat.
Semmit nem utálok jobban a felszínességnél. Akkor sem jönnék össze vele, ha még mindig belé lennék esve, mivel tudom, hogy egyetlen dolog miatt akarna összejönni, az pedig a külső.
Inkább keresnék egy olyan lányt, aki magamért szeret.
Növessz egy kis önérzetet barátom!
Csak a külsőd miatt kellesz neki, nem érez irántad semmit. Ilyen kapcsolatra vágysz? Mert jön egy még helyesebb srác, és akkor aztán újra rondán elbánik veled.
Nem azt mondom, hogy haragudnod kell rá mert anno egy szemét és érzéketlen liba volt, de tanuld meg a leckét. Ez a lány nem érdemel meg téged.
Igaza volt a lánynak. Legyen már egy kis tartás bennetek. Persze, hogy nem jön össze egy dagadt sráccal. Aki annyira nem képes, hogy lefogyjon és felszedjen valami izmot, attól mit lehet várni? Elég kemény ezt kimondani, de ez az igazság.
Én biztos összejönnék a lánnyal. Könnyű mondani, hogy nem, de ha a srác még mindig szereti, még annak ellenére is összejön vele, ha tudja, hogy benne van az esetleges szakítás, felszínes kapcsolat lehetősége.
Ettől függetlenül a lány még lehet, hogy komoly kapcsolatot keres, ami valljuk be, nem lehet testi vonzalom nélkül.
Kérdező szerintem próbáld meg, de semmiképpen se mutasd meg neki, hogy még mindig ugyan úgy szereted, mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!