Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti összejönnétek egy nálatok 2 évvel fialalabb lánnyal?
Azért kérdezem, mert én is éppen barátot keresek, és nálam lehetőleg idősebb fiúkkal akartam ismerkedni, de ha megmondtam a koromat (13), akkor megkaptam a "jaj de fiatalka vagy"-ot. Pedig én reálisnak tartom hogy nálam idősebb barátom legyen. De valahogy sajnos még nem nagyon tudtam ismerkedni a városomól (pécs) való fiúkkal. De nem adtam még fel a reményt.
Egyszóval. Fiúk nektek nem jó nálatok fiatalabb csaj? Indokoltjátok meg kérlek! Köszönöm a normális építő jellegű válaszokat!
Én sem 3rtem ezeket a fiúkat. Én simán járnék nálam két évvel fiatalabb lánnyal. Csak logikusan végig kell gondolni. Lehet, hogy később kezdtek el szexuális életet élni, de akkor még mindig fiatalabb leszel két évvel, mint a fiú, és a fiatal p*nci az jó. ;)
ui.:Tegnap is akartál Pécsről ismerjedni. :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!