Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnétek Vele a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek Vele a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel nagyon jóba vagyok, nagyon jókat szoktunk nevetni stb..és bevallotta, hogy tetszem Neki..és nekem se közömbös..de..júliusban nagyon tetszett neki egy lány.. e a lány nem viszonozta ezt.. majd augusztusban velem kezdett el beszélgetni (ekkor már a lányt nem is látta) és most bevallotta, hogy tetszem Neki..De kicsit olyan, mint ha nincs ló jó a szamár? Szerintetek?

2015. aug. 29. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem kérdezz rá, az a legtisztább. :)

Bár őszintén szólva, lehet hogy jól látod a helyzetet, én is azt gondolnám, hogy csak "pótléknak" kellek.

18/L

2015. aug. 29. 23:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem..bár nem így..és azt mondta, hogy tényleg tetszett Neki..de a csajnak elég sokat számít a pénz.. és nem szeretne egy pénzéhes lánnyal lenni..meg, hogy össze se jönne vele.. na ez a mondat ami bánt..
2015. aug. 29. 23:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáljátok meg, aztán majd kiderül mi lesz belőle. Bár ez attól is függ h mennyire akarsz kapcsolatot.
2015. aug. 30. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!