Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?
Nagyon lusta. Tegnap pl 1 órán át azon gondolkozott hogy elmenjen-e fürdeni vagy sem...hát k..va nehéz döntés bsz.i..ez természetes dolog hogy naponta megfürdessz. Semmi célja nincs, abból ál az élete hogy eszik és alszik mondom hogy sportoljon de ááá az tul fárasztó.
Ha mondom neki hogy találkozzunk akkor nincs kedve kimozdulnia. Gondolom ezen már nem lehet változtatni, én egy olyan lányt akarok akinek vannak céljai aki küzd a céljaiért és nem mindig a legkönnyebb utat választja...nen olyat aki csak eszik,iszik,alszik....tényleg izgalmas egy élet lehet
És még én hittem azt magamról hogy lusta vagyok, hozzá képest hiperaktív. A válaszom pedig az hogy összejönnék vele, de ha nem sokat változna akkor nem nagyon erőlködnék, nem maradnék vele. Majd eldönti később hogy melyik a fontosabb neki. Hány éves a lány?
18F
Én simán.Legalább nem keltene reggel hatkor. :D
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!