Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Nektek milyen lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
Lehetőleg ne külső tulajdonságokat, hanem belsőt írjatok! Egy olyan személyiséget akit nem havernak tekintetek, hanem megragad. Kérlek legyen türelmetek leírni! DE ha van valami kötött külső tulajdonságotok azt is leírhatjátok

2017. máj. 14. 16:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De de de, sokat segítettél, ilyen típusú válaszokra lettem volna kíváncsi, és köszönöm hogy leirtad
2017. máj. 14. 22:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Sportos, lehessen vele ökörködni jó sokat, ne rinyáljon, legyen szenvedélyes, ne féljen kimondani amit akar.
2017. máj. 15. 07:10
 13/20 anonim válasza:
Én szeretem a kemény lányokat, hisze az én természetem lágy és így kiegészítenénk egymást :) Írj privit!
2017. máj. 15. 13:35
 14/20 anonim ***** válasza:

10-es vagyok. Örülök ha segíthettem, most újraolvasva a kérdést ott van a kötött külső tulajdonság, szóval arra is válaszolnék:

Persze ez nem kritérium, de ez jut a gyönyörűről először eszembe:

-Természetes szőke haj.

-Sima, hófehér arcbőr.

-Szem szinte mindegy, hisz mindegyik szín meg tud fogni, de hogy teljes legyen a "tipikus északi nő" képe, így a kéket preferálom.

-Vékonyabb alkat.

-Tetoválás vagy mindenhol vagy sehol, az is csak úgy ha fontos jelentése van, nem csak a "mert jól néz ki" indokkal.

Azt hiszem ennyi. :)

2017. máj. 15. 14:41
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nekem elég érdekes ízlésem van.

Legyen makacs,perverz,szókimondó,szerethető és alacsony :D

2017. máj. 15. 18:39
 16/20 A kérdező kommentje:
wow, nagyon köszönöm mindenkinek aki írt.
2017. máj. 15. 18:47
 17/20 A kérdező kommentje:
Egyik tanárunk azt modnta, hogy tök mindegy milyen a számunkra tökéletes külső, mert ugyse olyanba esunk bele hanme oylanba akire soha se gondoltunk volna, mert szinte az ellenétje annak amire gondoltunk
2017. máj. 15. 18:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Én volt hogy a tökéletes külsejűvel voltam együtt. De ott pedig a belsővel voltak gondok. Meg kell találni az egyensúlyt a kettő között. :)
2017. máj. 15. 19:20
 19/20 anonim ***** válasza:

10es-14es, asszem én vagyok az ideálod :DD

Majdnem minden egyezik, kivéve a kék szemet,mert nekem zöld...

2017. máj. 15. 21:19
 20/20 anonim ***** válasza:
19-es esküvő mikor legyen? :D
2017. máj. 15. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!