Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 év közötti fiúk! A nőisesebb vagy a kislányosabb lányok jönnek be?
17 évesen, ha rendes nőként akarsz viselkedni, akkor sznobnak néznek majd, mikor leszel nőis a mondás úgy tartja: Egy igazi nő társaságában a legbunkóbb férfi is a legjobb oldalát mutatja, hogy megfeleljen neki..
Ebbúl tudhatod, hogy az nem nőis, ha minden 2. sarkon les**** valakit, mivel akkor csak szimplán elundorodnak tőled, vagy egyáltalán nem kezelnek majd nőként.
14-17 évesek legyenek csak kislányosak, mivel még nem érett nők akárhogy akarják beadni maguknak vagy másoknak, én se vagyok érett a 18 életévemmel.
Embere válogatja,
de szerintem kifejezetten taszító amikor egy lány megjátsza magát, például a ri bancos irányba, mert valószínűleg figyelem ésvagy szeretet hiányos, de az még rosszabb amikor egy tök normális csaj, egy érett, felnőtt nő álcáját ölti magára.
Szerintem add önmagad, ~szerelmet~ es nem "habikapcsolatot" csak így fox találni
attól függ hogy értetted a kérdést. kinézetre nőies?
vagy ri*ancos-an?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!