Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emós fiúknak csak az emós stílusú lányok jönnek be, vagy azok is akik mondjuk teljesen messze állnak ettől a stílustól?
Én kb. 10 éve voltam emo, amikor ez a stílus még divat volt, azóta már kinőttem belőle. Tehát így válaszolva:
Először is: NEM EMÓS. Nagyon utáltuk ezt, amikor így hívtak minket
A helyes kiejtés: imo
Nekem egyébként nem csak az emo csajok tetszettek, ám tény és való, hogy azok nagyon bejöttek.
Ez a stílus még mindig van?
Bár inkább az emó mint a páva. Emós csajok marha cukik voltak.
1, nincs olyan h "emós" max emo.
2, nem feltétlenül csak azok jönnek nekem vannak átlag lányok is akik tetszenek de ha választanom kéne inkább egy emo lány mint egy átlag elsősorban azért is mert át érzi a helyzeted
16/f/emo
Sejtettem,hogy sokféle van :)
3-as:szerintem nem csak az emo-k tudják megérteni az emo-kat,ez is személyiségfüggő :)
Hát, hogy is mondjam az emo-k azért járnak emokkal mert ők megértik egymást. Csak azért mert jól nézz ki ne kezdj el emokkal járni, és ez a baj a mai fiatalokkal is mindig csak külsőségre mennek, de ami igazán a szívben van az már csak mellékes.
Hogy a kérdésedre egyértelműen választ adjak, ha egy normális emo fiút találsz és megszeretetted megad vele a kutyát sem fogja érdekelni hogy milyen a stílusotok.
16/exemo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!