Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Nektek milyen lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
Lehetőleg ne külső tulajdonságokat, hanem belsőt írjatok! Egy olyan személyiséget akit nem havernak tekintetek, hanem megragad. Kérlek legyen türelmetek leírni! DE ha van valami kötött külső tulajdonságotok azt is leírhatjátok

2017. máj. 14. 16:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
szintén nem okoskodásból, de ez is teljesen lényegtelen kérdés, mivel az ideál az csak egy ábránd, simán beleszerethetsz egy teljesen más emberbe is, nekem nincs is ideálom, mert felesleges álmokat kergetni, hülyeség azt mondani, hogy csak a csendes lányok tetszenek, mert biztosan vannak olyan lányok akik szintén tetszenek és nagyon nem csendesek az élet minden egyes területére értem ezt ( igen az ágyban is)
2017. máj. 14. 16:51
 2/20 anonim ***** válasza:
45%
Én az olyanokat kedvelem külsőségben akiknek tökük van, (értsd műtétileg odaelyezték neki)
2017. máj. 14. 16:52
 3/20 anonim ***** válasza:
69%
Először #1nek igaza van, másodszor kismillió ilyen kérdés van, írd be ezt a fenti keresőbe aztán vagy 40-50 kérdést átolvasgathatsz><
2017. máj. 14. 16:55
 4/20 anonim ***** válasza:
51%
Hozzám aztán ne jöjjön, meglátná a reggeli hányást, ami egy ehhez hasonló kérdésnek köszönhetek és többet nem is keresne. Próbáltam feltakarítani, de valahogy nem vitt rá a lélek, Obamát látom benne, igazi műalkotásnak gondolom, ahogy a tegnap maradék egymásba fodrozódik az valami csodálatos.
2017. máj. 14. 17:03
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, ahoz leginkább az kell hogy beleszeressek :'D
2017. máj. 14. 17:06
 6/20 anonim ***** válasza:
21%
jó mell meg jó segg a nyerő. 13/Férfi
2017. máj. 14. 17:07
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezeket a csodás válaszokat:D
2017. máj. 14. 17:07
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
jót röhögtem, kösz srácok :D
2017. máj. 14. 17:13
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
:DDDDD 13/Férfi 😂
2017. máj. 14. 19:14
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideje nem hiszek az ideális lányban, főleg úgy, hogy ahogyan én változom (nagyon gyors ütemben) az ideálom is változik. Jelenleg a külső nagyobb szerepet vállal, mint a belső, amire eddig még nem volt példa az életemben, és valószínűleg nem is lesz így sokáig. A belső most:

-Ne legyenek [(publikusan)] "cinkes" tulajdonságai, értem ezalatt azt, hogy túl sokat beszél egy társaságban, nem hagy másokat szóhoz jutni, nyíltan néz le másokat, visszataszító a nevetése, feltűnési viszketegsége van, stb... Persze ha privátban minél "gázabb" a másik annál nagyobbat nevethetünk. :)

-Valamennyire morbid/sötét humorral rendelkezzen (az sem baj, ha túlságosan), bírja az olyan poénokat amiken a tipikus társadalmi ember fennakad.

-Kezelje éretten a vitákat (ne annyiból álljon hogy visítva hozzámvágja a fél házat ._. valamint legyen álláspontja, legyen vitaképes), emellett a veszekedést kerülje.

-Legyen érdekes, saját nézőpontokkal, kevés ember által ismert témákról is tudjon beszélni, érdeklődjön minél több dolog iránt.

-Ne féljen a kalandoktól. Értem ezalatt azt, hogy egy természetben történő túrában pl, simán benne legyen. :)

-Legyen nőies, de ne kényes. Az jó ha foglalkozik magával, de ne viselkedjen úgy mint egy elkényeztetett tiniri**nc. Legyen energiával teli. ^-^

-Ne féljen addig amíg együtt vagyunk. Igen tudom, hogy ez egy álom tulajdonság, ami nem valósul meg senkiben, de szép elképzelés, hogy "nem kell félni az élettől, amíg együtt vagyunk". :)

Valószínűleg nem segített sokat a válasz, tekintve, hogy mindenkinek más a vágya, de azért jó volt leírni. :D

2017. máj. 14. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!