Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy jobban vonzódom a mesefigurákhoz mint az emberekhez?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Most vagyok abban a korbam hogy az ellenkezõ nem nagymértékben beletartozik az érdeklôdési körömbe, de nem tudom mit tegyek.
Az iskolai munkafüzet tele van minden féle rajzzal és gyakran gondolkodom egy-egy fiúra (2 dimenziós razfilm figura) pillantva hogy egész helyes.
Nagy vonzalommal bámulok képeket anime karakterekrõl, razfilm figurákról, pálcika emberekrõl.
Azomban a hús vér emberek nem igazán keltik fel az érdeklôdésemet.
Mit tegyek ez esetben.
Jó lenne ettõl a tulajdonságtól megszabadulni mert hogyan találhatnék magamnak barátot a közeljövõben?
Segítségre van szükségem
14/L
2017. máj. 10. 17:45
1/3 anonim válasza:
Még tizennégy éves vagy. Lehet, hogy ideálokban gondolkodni hús-vér fiúk helyett sokkal könnyebb neked, talán, mert gátlásaid vannak vagy mert nem értél még meg a testi kapcsolatra (ami egy tizennégy éves lánynál nagyon-nagyon normális). Én a helyedben nem aggódnék, de ha ez téged zavar, bármikor elmehetsz megbeszélni egy szakemberrel. A szüleidnek nem muszáj tudnia róla.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez nem feltétlenül probléma ebben a korban, hisz még nagyon fiatal vagy. Ilyenkor a legtöbb gyerek hasonlóan érez, mint te. Majd kinövöd! Ha majd 18-19 évesen is hasonló helyzetben leszel, akkor gondolkodj el komolyabban a dolgon, de addig élvezd a gyermekkort. :)
3/3 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok és nálam is ez a helyzet kedves kérdező. Egyébként teljesen normális ez, ebben a korban :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!