Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok szep lany miert vonzodik a buta emberekhez?
Annyi helyen latni es meg az a gyilkos szolnok kozeli lany is tok szep volt... erre ilyen drogos agyonbukott volt az a gyerek...leheg miatta tette... de mas helyen is latni hogy adott egy nagyon szep lany erre olyan baratja van hogy az valami borzalom es csak beleviszi a rosszba...
A normalis fiuk persze senkit se erdekelnek
#3-as vagyok, nem a drog a megoldás erre, mert az káros a szervezetre, illetve csak egy ideig tart a tudatmódosítása..:D De az irány jó ilyen esetben, mert tudatot kell módosítani, mert ahogy te most látod a világot, meg az embereket, illetve a lányokat, de nem csak te, ahogy nézem itt sokan, az nagyon nem jó. Irigy kutyák.:D Az aki fikáz mást, az valamit irigyel benne, ez teljesen köztudott dolog, pl aki a szép lányokat fikázza a lányok közül, az valszeg a külsejével nincs megelégedve.. És akkor ilyen módon nem velük van a gond, hanem veled, mert simán lehetnél te is olyan mint ő, hanem vele foglalkoznál, hanem magaddal. Aki nem irigy, az nem tud fikázni embereket, és nemcsak saját tapasztalatból beszélek..:D Fiúk lányok, foglalkozzatok saját magatokkal, tudom nehezebb megváltoztatni, fejleszteni magatokat, mint rinyálni, hogy másoknak milyen hűű de qrva jól összejön minden..:D Ne csak nézzetek, lássatok is, ez a ratyi mentalitás, ráfogjátok a saját sikertelenségeteket olyan dolgokra, amiknek közük sincs hozzá.:D
A rossz mentalitású emberekkel csak vitázva lehet szót értetni, szóval félreértés ne essék, én nem irigylek itt senkit semmiben..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!