Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok szep lany miert vonzodik a buta emberekhez?
Annyi helyen latni es meg az a gyilkos szolnok kozeli lany is tok szep volt... erre ilyen drogos agyonbukott volt az a gyerek...leheg miatta tette... de mas helyen is latni hogy adott egy nagyon szep lany erre olyan baratja van hogy az valami borzalom es csak beleviszi a rosszba...
A normalis fiuk persze senkit se erdekelnek
engem csak az huz fel hogy ilyeneknek van valakije olyan aki az egesz eletet tonkre teszi
aki normalis es rendes eletet el nem pial meg ilyenek na az levan tojva
Ezen sokáig gondolkoztam én is, sokáig kudarc kudarc után jött, pedig normálisnak, intelligensnek tartom magam, és nem nézek ki rosszul, miközben a primitív egyenstílusú, de magát egyedinek képzelő pávagyerekek fürdenek a lányokban, vagy szimplán olyan srácok, akik csak alkoholban és drogokban dúskálva bulizni képesek, másra nem.
Ha kicsit belegondolsz, valószínűleg azok a szép lányok akik ilyenekkel összejönnek, pontosan ugyanolyan barmok mint a barátaik, tehát egy normális srác nem látna bennük a külsejükön kívül sok jót.
Szerencsére én már találtam egy lányt akivel imádjuk egymást, szép is okos is, és még főzni is tud, ami ugyebár nem utolsó dolog :D
Szerintem ha nem egy retek emberektől hemzsegő zs-kategóriás bulihelyen keresgélsz, és nem valamelyik szar társkeresőn, akkor lehet találni még lányokat.18f
hat igen vagy legyek gazdag mint hajdu peter xd bar vele biztos nem a penz miatt vannak a csajok hanem mert szerettek az esti frizbizest
amugy igazatok van de hogy is mondjam ez egy frusztralo dolog mert volt ido amikor 6 orat utaztam egy lanyert aki ott elt ahol en tanulok es mar szunet volt .. a kedvenc csokijat meg ilyeneket is vettem de na lehet az volt a baj hogy nem egy kis kokot vettem
en mindig irigykedtem a pava fejuekre de csak azert mert na
ne tudd meg milyen az ha nem sajnalod se a penzt se az idot es megis eselytelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!