Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez normális vagy velem van baj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális vagy velem van baj?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és ketten tetszenek, de egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, sőt az egyik 10 éves (be vagyok kattanva) és nem is annyira tetszik csak tökre aranyos, a másik pedig hetedikes (13-14 éves) és igazából vele nem szoktam beszélgetni csak köszönni szoktunk egymásnak. Úgy érzem hogy baj van velem, mivel egy 10(!!!!!) éves tetszik, szerintetek ez nagy baj?

2017. máj. 9. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Már a 13 éves is baj nem csak a 10. Érdekes vagy.
2017. máj. 9. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
már az baj hogy te is 12 éves vagyok
2017. máj. 9. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
*vagy xD
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor mi a baj? Nem értem
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem baj szerintem.
2017. máj. 9. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az volt a baj, hogy feltevedtel ide. Ne haragudj de senki nem fog foglalkozni egy 12 eves kisgyerek bugyuta kerdesen. Hidd el. Par ev mulva majd nagyot fogsz nevetni ezen.
2017. máj. 9. 23:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Hatosra ne hallgass.

Az nem baj, ha elkezdtél érdeklődni a másik iránt.

De egyelőre ez még kicsit korán van neked, még nem kellene elkezdeni. Egyelőre csak nézelődjél, aztán majd kiderül, hogy mi lesz belőle.

Ja, és nem baj, ha a másik kicsit idősebb.

2017. máj. 10. 12:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Semmi gond!! Anyukám 2 évvel idősebb apukámnál. 25 éve élnek boldog házasságban. 2 gyerekük van. Igaz főiskolán találtak egymásra de ez most lényegtelen. A kisfiúnak is tetszeni fog hogy elcsábíthat egy idősebb lányt ;)

L

2017. máj. 13. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!