Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tini korban normális, vagy velem van a "gond"?
Üdv, érdekes helyzetbe kerültem, kíváncsi lennék a véleményetekre, tapasztalataitokra.
Több mint fél éve van barátnőm (15 éves), nekem ő már a harmadik, előtte volt egy három hónapos, meg egy 1 hetes xD kapcsolatom... Ha azt lehet kapcsolatnak nevezni :D Szeretem a barátnőmet, nem fogok most itt regényeket írni, nem ez a kérdés, hogy szeretem e...
Van egy csaj, régebb óta ismerem őt, de nem nagyon érdekelt, és ez kölcsönös volt. Sokszor nem is köszöntünk, elmentünk egymás mellett... Aztán elkezdtek vele húzni októberben, hogy bejövök neki, beszéljek már vele (tudják, hogy van csajom), végülis nem vettem komolyan, de odamentem hozzá. Érdekes, ő szólított meg, pedig én mentem oda. Aztán megkeresett neten, írni kezdtünk. Ezen még mindig semmi rendkívüli nincs, ám elkezdtem vonzódni felé, de más érzelem, mint a barátnőm felé. Viszont nem tudom megmagyarázni, nem értem az egészet, főleg azt nem, hogy alakult ez ki. Gyakorlatilag nem tudok nélküle lenni, nem vagyok szerelmes, sőtt, de nem is friendzone. Végülis mindegy, el tudom nyomni, nem nagy gond.
Tegnap csörgött telóm reggel, hívott a csaj, hogy szeretne velem beszélni személyesen. Belementem, kimentem vele. Majd első mondatja ez volt: "Tudom, hogy van barátnőd, és nem akarok közétek állni, de szerelmes vagyok beléd." Nah itt lefagytam. Igazából tudtam, de ilyen határozottan elmondani? Amúgy ő 16 éves.
F/17
Persze ez normális, a Te korodban én szinte minden csajba belezúgtam kicsit :)
Az oké hogy szereted a barátnődet de úgy látom nem vagy kifejezetten szerelmes bele. Különben nem tetszett volna így meg a másik csaj :) Nagyon nehéz dolog két vasat tartani a tűzben egyszerre és szerintem neked még nem menne. Szóval azt tanácsolom dönts el melyiket választod de akkor a másikat teljesen hagyd békén és akkor nem fogsz ártani senkinek és nem fogják pár év múlva kiírni azt a kérdést ,hogy "miért nem tudok megbízni egy férfiban sem ? :( "
ha meg nem akarod kidobni a barátnődet akkor meg jegeld a kapcsolatot az új csajjal. Ne nagyon beszéljetek , ne legyetek ebben a fázisban amiben most vagytok , vegyél kicsit vissza.
Ha nincs a közeledben , nem beszéltek nem is nagyon látod el fog múlni ez az érzés. Foglalkozz a barátnőddel. És ha az idő múltával sem változik amit az új csaj iránt érzel akkor meg egyértelmű a dolog ,hogy igazából rá vágysz.
Mi a kérdés? Mindegy, hogy a kutyaszar melyik végébe harapsz bele, semmiképp nem jársz jól.
Megnyugtatlak egyébként, hogy lesznek ennél sokkal durvább választási kényszerek is az életben, és mint itt, ott sem tudsz majd mások véleményére hagyatkozni. Neked magadnak kell eldönteni. Ha lelépsz, most bánod meg, ha maradsz a cipődben, később, de hatványozottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!