Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igy Normális ami velem van most?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba 15 éves vagyok és fiu létemre sirok mert bele gondolok úgy se lesz nála esélyem és sirok mimdig és fáj a szivem is roszul is vagyok szédülök fáj a szivem is és valami leirhatatlan fájdalom mi van velem?2016. ápr. 17. 19:46
2/6 anonim válasza:
Honnan tudod hogy nincs nála esélyed?Mondta?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem hanem én gondolom
2016. ápr. 17. 20:06
4/6 anonim válasza:
Rosszul gondolod.
légy férfi! Kezdeményezz, ismerd meg, férkőzz a bizalmába, aztán hívd el randizni egy párszor, végül valld be az érzéseid.
Ne támadd le, hogy "Szeretlek". Meg dog ijedni így.
Először a bizalmát nyerd el.
De ehhez önbizalom kell, es bátorság.
Egyszer élsz! Azt várod, hogy férfiként tekintsenek rád? Akkor viselkedj úgy! Ne légy puhány!
Hajrá!
Sok sikert! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi de jobb le ha tull lépek valahogy csak tul élem
2016. ápr. 25. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!