Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek ebben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek ebben?

Figyelt kérdés

Ti hisztek a sorsban? Vagy ,hogy legalabbis van valami furcsa alakulasa az eletnek ami moge az emberek belelatnak bizonyos dolgokat mert egyszeruen olyan furcsa?

Veletek esett mar meg ilyesmi? Mert velem ez van most es mar nem tudom hova tenni. Van egy lany akibe szerelmes vagyok igazabol. O a legszebb akit valaha lattam de tenyleg tokeletes szamomra. Jellemre is hasonlitunk legalabbis amennyire ismerem eddig. Igazabol valahogy ugy erzem, hogy O az igazi akit eddig kerestem. Nemtudom miert, csak ezt erzem. Kabe 4 eve nem voltam szerelmes erre jott csak ugy O es nem tartott sokaig, pedig alig ismerem.

Az a furcsa, hogy barhova megyek ot latom. Folyton osszefutok vele, van hogy mas varosba vagy a legfurabb helyeken ahol tok nem varnad. Mindig latom pedig nem keresem legalabbis tudatosan. Egyszer be kellett mennem a korhazba es ott volt!!! Fogalmam sincs mit csinalt de ott is ott volt. Reggelente uj utvonalon futok hetek ota mert valamiert arra szimpibb volt menni es kiderult, hogy ott a hazuk. Ott megyek el elotte. Aztan hetek ota minden ejjel vele almodok, de tenyleg minden alkalommal, ma meg az illatat is ereztem...

Es pl latom, hogy ugyanazt likeolgatja instan mint en es ott is latszik, hogy o ilyen kis romantikus tipus es (sajna) en is tok az vagyok, ugyanaz a hobbija is mint nekem (sajna ez nem kozos pont mert nem olyan kifejezetten ritka dolog ez szoval) es hat a lenyeg, hogy folyton nezzuk egymast, de szerintem mar o is eszrevehette hogy valami furcsa modon mindig osszefutunk.

Csak az a baj, hogy van baratja. Multkor mondjuk ugyanott vartak ahol mi es mellole is engem nezett. De nem olyan feltunoen azert. Egyszeruen van O meg a tobbi lany. Es annyira furcsa ez nekem, ugy erzem most tenyleg lepnem kellene akar van valakije akar nincs. Nyilvan en is tetszhetek neki mivel mint irtam nez engem meg en amugy sem nezek ki rosszul nem ezzel van a baj inkabb az onbizalmammal neha. Bar ha o ott van az onbizalmam is megno (ertitek) :D :)

Meg okes most ezt elolvastatok de nem erzitek amit en vele kapcsolatban es igazabol tudom, hogy ugyis egyszer valahogyan meg az enyem lesz en pedig az ove. De nemtudom hogy es mikor, most nem tudom mit tehetnek hiszen baratja van.

2017. ápr. 28. 10:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én sem értem miért kell ilyeneket írni. Nyilván nem úgy néz rám ahogy a 255. szembejövő random emberre. Nem úgy néz rám, ezt észre lehet venni. Hiába próbálkozol akkor sem veszed el a hitemet :D
2017. ápr. 28. 15:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor? Mièrt nem cselekszel? Ha tanács tipp vagy segítség kell írj:D ne ide irogass hanem cselekedj
2017. ápr. 28. 15:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én teljes mértékben hiszek!

És én is írtam már ki egy nagyon hasonló kérdést ezzel kapcsolatban, ha érdekel átlinkelem.

Csak én lány vagyok. És a fiúval akarva-akaratlanul is mindig összefutok valahol, és így nem tudom elfelejteni.

Nem értem, hogy ha a sors "nem akarja", hogy együtt legyünk, akkor miért történik ez? Miért nem léphetünk ki egyszerűen egymás életéből örökre?

Én hiszem, hogy ennek így kell lennie. Hogy a sors akarja azt, hogy ne tudjuk elfelejteni egymást. De igazán történhetne már akkor valami...

2017. ápr. 28. 15:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha nem cselekszel, mégis hogyan történne bármi?:)

Tanuljatok a kezdeti kudarcomból :) A sikert azért nem írom, mert csak akkor mondhatom azt hogy sikeres volt a kapcsolat, ha 75 év múlva is azt fogom ide írni, hogy vígan élünk még mindig :D

2017. ápr. 28. 16:53
 15/17 anonim ***** válasza:

#11: De miért veszed ezt ennyire készpénznek?

Attól,hogy "úgy" néz rád és tetszel neki, nem jelenti azt,hogy akar valamit, még akkor se, ha nem lenne barátja. Ez "csak" tetszés. Pont ma fordul elő velem. Ránéztem egy lányra, tetszett, kb. 2x szemeztünk és kész. Ugyanígy ma megnéztem egy f..sza Audi TT-t, mégsem akartam kikapni a csávó alól.

Ezt csak azért írtam le,hogy ne bízd el magad, mert lehet csak rosszabb lesz.

Egyébként igen, hiszek a sorsban.

2017. ápr. 28. 17:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Már csak azt nem értem, ki miért buzdítja cselekvésre. Szingli lánynál teljesen okés, de párkapcsolatban? Nincs undorítóbb dolog annál, mint mikor egy harmadik fél bele próbál avatkozni két ember párkapcsolatába. Ha sz.r az a kapcsolat, ha tökéletes, ha verik egymást, tök mindegy, de azért van egy határ.
2017. ápr. 28. 17:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak egy bolond hisz olyasmiben, hogy sors és eleve elrendeltetés, ha ott van előtted valaki, akkor a te döntésedet áll vagy bukik, hogy megismered vagy sem, ha megölik a családot akkor sem azért van, mert valami felsőbb világot uraló erő ezt akarja, hanem csak szimplán történnek ilyenek az életben, az hogy ennyire találkoztok pedig csak véletlenek sorozata, de ahogy lejött, szerintem csak te képzeled soknak ezeket és valójában nem is olyan sokszor történik ez meg, mert ha ott lakik ahol futsz akkor elég nagy a valószínűsége hogy sokszor látod, az utca végéban lakik egy idősbácsi, már láttam a belvárosban mindenfelé, akkor most ez is a sors akarata és a sors azt akarja , hogy jöjjek össze a bácsikával?? Hülyék azért ne legyünk már, te csak szimplán kifogást keresel, hogy miért ne menj oda, mert ha nem mész oda betudod annyival, hogy nem volt elég bátorságod, biztos a sors vette el és ennek így kellett lennie, ez pedig nem más mint süket duma, ahogy azt mondani szokták az élet döntések sorozata, a pillanatnyi döntéseink, amiket mindenmásodperc töredék részében meghozunk befolyásolják a jövőnk alakulásást, és már pedig ez így van, te is dönthetsz úgy akár ebben a szent pillanatban is, hogy odafutsz a háza elé és kihívod de úgy is , hogy nem teszed meg, és ez minden pillanatban így van, bármikor változtathatnál ezen, ha akarnál, az hogy meg barátja van nem jelent semmi, mondjuk gerinctelenség egy kapcsolatot szétszakítani, de ha nem boldog vele, akkor egy próbát megérhet.
2017. ápr. 28. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!