Ti hisztek ebben?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon sokan mondták már,hogy ha valaki meghal,akkor egy ideig itt marad a lelke,és fura dolgokat csinál,pl eldölt egy fényképet,stb...Szerintetek ebben lehet valami,vagy csak kitalálták?

-Egyébként velem sok ilyen sztori volt már xDDD..pl este olyan 11 óra fele mikor már aludni akarnák,mindig ilyen koppanó hangok,meg ilyen lihegés hallatszik a szobába,én bár nem hiszek az ilyen dolgokban,de mostmár nem tudom ezt hova tenni...

-Mesélte ey barátnőm egyszer,hogy olyan hajnali 4-5 fele [nyár] kiment az udvarra,és a kútjuk körül,ilyen árnyak voltak,és beszélgettek....Ti mit gondoltok erről?

2017. ápr. 14. 11:41
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Szia Olvasd a Bibliát !!!

ebben higyj !!!

a démonok , és a rossz szellemek ezt nem kedvelik

Imádkozni kell !!!

2017. ápr. 14. 12:44
 2/6 thoomas26 ***** válasza:
18%

Az ember szelleme, ha nem tudatos a halála pillanatában és/vagy nagyon ragaszkodik valamely földi dologhoz, igen, itt ragadhat rövidebb, hosszabb ideig. És valóban lehetséges, hogy kisebb-nagyobb mértékben, a fizikai érzékszerveink számára érzékelhető módon jelenjenek meg. Azonban ahhoz, hogy egy ilyen jelenést biztosan hozzájuk kössünk, ki kell hogy tudjunk zárni minden egyéb, racionálisan megmagyarázható körülményt.

Egy nagyon fontos - s egyben talán a legnehezebb -, hogy ne féljünk. Ugyanis így a saját tudatunk is "rátehet egy lapáttal", valamint rossz indulatú szellem esetén, a saját félelmünkből is nyerhet energiát.

2017. ápr. 14. 13:29
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Kopogó és lihegő szelleme(i)d van.

Írj rám s adok embert aki segít.

2017. ápr. 15. 01:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Írtam
2017. ápr. 16. 11:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak félálomba vagy azaz félig álmodsz. Semmi természetfeletti. Remélem ezzel nem törtem össze a gyerekkorodat/álmaidat.
2017. ápr. 16. 19:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát elnézést kérnék ha 20 éves vagyok :D xd gyerekkor
2017. ápr. 28. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!