Ti hisztek ebben?
Nekem nagyon sokan mondták már,hogy ha valaki meghal,akkor egy ideig itt marad a lelke,és fura dolgokat csinál,pl eldölt egy fényképet,stb...Szerintetek ebben lehet valami,vagy csak kitalálták?
-Egyébként velem sok ilyen sztori volt már xDDD..pl este olyan 11 óra fele mikor már aludni akarnák,mindig ilyen koppanó hangok,meg ilyen lihegés hallatszik a szobába,én bár nem hiszek az ilyen dolgokban,de mostmár nem tudom ezt hova tenni...
-Mesélte ey barátnőm egyszer,hogy olyan hajnali 4-5 fele [nyár] kiment az udvarra,és a kútjuk körül,ilyen árnyak voltak,és beszélgettek....Ti mit gondoltok erről?
Szia Olvasd a Bibliát !!!
ebben higyj !!!
a démonok , és a rossz szellemek ezt nem kedvelik
Imádkozni kell !!!
Az ember szelleme, ha nem tudatos a halála pillanatában és/vagy nagyon ragaszkodik valamely földi dologhoz, igen, itt ragadhat rövidebb, hosszabb ideig. És valóban lehetséges, hogy kisebb-nagyobb mértékben, a fizikai érzékszerveink számára érzékelhető módon jelenjenek meg. Azonban ahhoz, hogy egy ilyen jelenést biztosan hozzájuk kössünk, ki kell hogy tudjunk zárni minden egyéb, racionálisan megmagyarázható körülményt.
Egy nagyon fontos - s egyben talán a legnehezebb -, hogy ne féljünk. Ugyanis így a saját tudatunk is "rátehet egy lapáttal", valamint rossz indulatú szellem esetén, a saját félelmünkből is nyerhet energiát.
Kopogó és lihegő szelleme(i)d van.
Írj rám s adok embert aki segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!