Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek ebben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek ebben?

Figyelt kérdés

Ti hisztek a sorsban? Vagy ,hogy legalabbis van valami furcsa alakulasa az eletnek ami moge az emberek belelatnak bizonyos dolgokat mert egyszeruen olyan furcsa?

Veletek esett mar meg ilyesmi? Mert velem ez van most es mar nem tudom hova tenni. Van egy lany akibe szerelmes vagyok igazabol. O a legszebb akit valaha lattam de tenyleg tokeletes szamomra. Jellemre is hasonlitunk legalabbis amennyire ismerem eddig. Igazabol valahogy ugy erzem, hogy O az igazi akit eddig kerestem. Nemtudom miert, csak ezt erzem. Kabe 4 eve nem voltam szerelmes erre jott csak ugy O es nem tartott sokaig, pedig alig ismerem.

Az a furcsa, hogy barhova megyek ot latom. Folyton osszefutok vele, van hogy mas varosba vagy a legfurabb helyeken ahol tok nem varnad. Mindig latom pedig nem keresem legalabbis tudatosan. Egyszer be kellett mennem a korhazba es ott volt!!! Fogalmam sincs mit csinalt de ott is ott volt. Reggelente uj utvonalon futok hetek ota mert valamiert arra szimpibb volt menni es kiderult, hogy ott a hazuk. Ott megyek el elotte. Aztan hetek ota minden ejjel vele almodok, de tenyleg minden alkalommal, ma meg az illatat is ereztem...

Es pl latom, hogy ugyanazt likeolgatja instan mint en es ott is latszik, hogy o ilyen kis romantikus tipus es (sajna) en is tok az vagyok, ugyanaz a hobbija is mint nekem (sajna ez nem kozos pont mert nem olyan kifejezetten ritka dolog ez szoval) es hat a lenyeg, hogy folyton nezzuk egymast, de szerintem mar o is eszrevehette hogy valami furcsa modon mindig osszefutunk.

Csak az a baj, hogy van baratja. Multkor mondjuk ugyanott vartak ahol mi es mellole is engem nezett. De nem olyan feltunoen azert. Egyszeruen van O meg a tobbi lany. Es annyira furcsa ez nekem, ugy erzem most tenyleg lepnem kellene akar van valakije akar nincs. Nyilvan en is tetszhetek neki mivel mint irtam nez engem meg en amugy sem nezek ki rosszul nem ezzel van a baj inkabb az onbizalmammal neha. Bar ha o ott van az onbizalmam is megno (ertitek) :D :)

Meg okes most ezt elolvastatok de nem erzitek amit en vele kapcsolatban es igazabol tudom, hogy ugyis egyszer valahogyan meg az enyem lesz en pedig az ove. De nemtudom hogy es mikor, most nem tudom mit tehetnek hiszen baratja van.

2017. ápr. 28. 10:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%

Ezt lehet sorsnak és véletlennek is nevezni. De én inkább azt mondanám, hogy bazi nagy szerencséd van, ha mindig összefutsz vele...öcsém.

Amúgy írj már rá, vagy ilyesmi, mert tuti ő is észrevette már, hogy mindig ott vagy. Egy próbát megér!

És még egyszer: nagyon nagy mázlista vagy!

2017. ápr. 28. 10:43
 2/17 anonim ***** válasza:
Ez elég megfoghatatlan fogalom, hogy sors. Én abban talán hiszek, hogy a dolgok okkal történnek, de ilyen mindenható "nagy könyvben" ahol minden meg van írva abban azért nem. Van egy alakulása az életnek, de inkább rajtad múlik hogyan alakítod. Egyszerű példa, ha nem mennél oda a lányhoz sosem, ő meg túl félénk nem lenne köztetek semmi. De erőt veszel magadon és oda mész összejöttök máris máshogy alakult. Szóval ne tököljél hanem hódítsd meg a csajt, mielőtt megteszi más.
2017. ápr. 28. 11:05
 3/17 A kérdező kommentje:
De van baratja :(
2017. ápr. 28. 11:34
 4/17 anonim ***** válasza:
95%

Hát haver mintha a saját dolgaimat olvastam volna két és fél évvel ezelőtt. Nagyon tetszett, vele álmodtam, volt barátja, összefutottunk stbstb.. Full beketyóztam annyira halálosan megtetszett. Amint szakitott a barátjával én kapcsoltam, mentünk sétálni, átjött filmet nézni stb.

Most két év egy hónapja vagyunk együtt, boldog kapcsoltban. Én 19, ő 18.

2017. ápr. 28. 13:01
 5/17 anonim ***** válasza:
17%
Az ilyen lány melletted is megnézné a többi pasit. Ritka gázul viselkedik,szegény barátja.
2017. ápr. 28. 13:29
 6/17 A kérdező kommentje:
Talán nem boldog vele annyira. 4-es ez komoly? És amíg volt pasija nem közeledtél hozzá? Vagy akkor mi volt közetetek? Semmi? Bárcsak velünk is így lenne majd :)
2017. ápr. 28. 13:48
 7/17 anonim ***** válasza:

#6: És ha nem boldog vele annyira, akkor ez a megoldás?Nem.

Egy érett ember egy sz.r kapcsolatból kilép, vagy megpróbálja megoldani.

Tök mindegy, milyen a kapcsolatuk, semmi esetre sem javasolt KÉT ember párkapcsolatába beleavatkozni.

Az,hogy néz, az csak egy dolog. Bejöhet neki más fiú is attól,hogy kapcsolatban van, hisz nem vak. Ha szrtintem valaki jól néz ki, nem azt jelenti,hogy akarok is tőle valamit, csak tetszik. Ennyi. Naponta 20 lányra mondom ezt, ha bemegyek a városba.

Ha pedig ismeritek egymást (főleg,ha beszéltetek is),persze,hogy néz. Én is többször ránézek egy ismerősömre az utcán, mint egy általam ismeretlen emberre.

2017. ápr. 28. 14:07
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Az elején én is féltem, ahogy te:D

Nem igazán mertem közeledni, úgy hogy időközben baràtja volt végképp nem. Egyik házibuliban hallottam teljesen véletlenül, hogy beszélgetett az egyik barátnőjével hogy már nincs együtt az akkori barátjával. Én már kicsit piás voltam, odamentem hatalmas vigyorral hogy jaj mi történt de szomorú sztori pedig olyan jól néztetek ki együtt.

Èletem egyik legnagyobb örömhíre volt. Aztán elkezdtem vele beszélgetni meg ilyenek.

Nem tudom miért pontozták le az előző válaszom, de gratulálok nekik.

2017. ápr. 28. 14:48
 9/17 anonim ***** válasza:
De amúgy írj privàtba inkább ha kell valami tanács mert itt a fele társaság homár egyébként.
2017. ápr. 28. 14:49
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem homar csak irigyek. Ra se rants, ez a gyakori..
2017. ápr. 28. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!