Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valaki? Hogyan oldjam meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki? Hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés
Van 1 csaj a suliba aki tetszik. Akartam kezdeményezni neki, de folyton elrohan, haverjaim segítettek odamenni, mert nem mertem, aztán beköpött 1 h*lye árulkodós a tanárnak megint le voltam cseszve. Bocsánat a káromkodásért. Aztán meg valaki azt mondja, hogy a csaj belém szerelmes a másik meg nem. Múltkor meg a haverjaim azt mondták azt mondta rám, hogy idegbetegekkel nem akar randizni. Azért hívnak néha annak, mert a dagadt h*lyegyerek osztálytársam azt kezdte rólam hírelni, mert veszekedtem vele meg melegnek hívnak pedig nem vagyok az pedig amúgy ő az. Meg káromkodok ha 100, hogy kihoznak a sodorból meg múltkor behúztam 1 másik gyereknek az osztályból, mert nem bírt magától. Hogyan oldhatnám meg, hogy belém zúgjon és járjunk??? Hasznos válaszokat kérek! 12F Ne gúnyoljátok a korom pls

#randi #szerelem #megoldás kell
2017. ápr. 25. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Változz meg. Persze a személyiséged maradjon meg, de ne legyél "rosszfiú". A rendes lányok a jókat szeretik.

(legalább is ne verekedj, ne legyél indulatos- az ijesztő lehet)

2017. ápr. 25. 15:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is a nyugodt viselkedés lesz a kulcsa a dolognak. Ha látja, hogy normális vagy, sokkal hamarabb érdeklődik majd utánad. Egyébként pedig 12 évesen - minden gúnyt félretéve - sokszor még magatok sem tudjátok, mit akartok. Sem a fiúk, sem a lányok. Szóval szerintem ne azzal kezdd, hogy járni akarsz vele. Ha folyton elrohan - ami mondjuk elég meglepő reakció a lánytól -, előbb meg kellene szelídítened. Elnyerni a bizalmát. Barátkozni, beszélgetni vele. Ha ez megvan, és jól érzitek magatokat egymással, tudtok beszélgetni, akkor ha megvan az a plusz is, ami a szerelemhez kell, úgyis alakul magától. Te csak legyél türelmes, és figyelmes.
2017. ápr. 25. 16:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Hozzátenném az előttem válaszolóhoz, hogy a türelem gyakorilható, az indulatosság kinőhető. Fiatal vagy még, sokat változol, kevésbé leszel gyerekes.

Igyekezz minél többoldalú lenni, az élet minél több területén jól teljesíteni (tanulás, hobby), hogy legyen mibe beleszeressen.

Tudom, hogy most nagyon rá vagy pörögve a témára, de én egyenlőre hanyagolnám. Teljesen el fog riadni, ki fog ábrándulni belőled.

2017. ápr. 26. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!