Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan lányok, hogy két fiú között kellett döntenétek és rosszabbik döntést hoztátok meg? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt egy nagy szerelmem okos helyes srác volt idősebb volt nálam 1,5 évvel, bár a barátnőim sose kedvelték mert szerintük bunkó volt. Jártunk 5 hónapig majd elkezdett nyomulni rám egy srác, akit először barátként kezeltem, de ez a barátomat teljesen kikészítette mert féltékeny lett megromlott a kapcsolatunk és a barátnőim mondták, hogy válasszam az új srácot, mert jobban járok vele. Én elhittem nekik és gondolkozási időt kértem a barátomtól mire ő másnap szakított velem pedig én nem akartam. Összejöttem rá egy hétre az új sráccal, akit nem úgy szeretek, majd 1 hónap után kértem egy új esélyt a régi barátomtól aki adott is, de a barátnőim lebeszéltek róla és végül nem lett belőle semmi. Az új srác megcsalt 2 hónap után és szétmentünk :((. A régi barátom hallani sem akar rólam, azt mondta hatalmasat csalódott bennem, pedig én még mindig szeretem és csak ő jár a fejemben. A legrosszabb döntést hosztam úgy érzem sosem tudom jóvá tenni és nem azt választottam akit szeretek és a szívem akart. Mit tegyek?2017. ápr. 21. 18:02
11/15 A kérdező kommentje:
Jó tudom nagyon elrontottam, de elkezdtem érezni a másik srác iránt is és az hittem ez több mivel nagyon sokat veszekedtünk a barátommal, aki mint később kiderült nagyon szeretett és nem is akart szakítani csak én üldöztem bele ebbe a helyzetbe. Rá kellett jönnöm, hogy nem volt több sőt kevesebb volt és még mindig szeretem a volt barátomat, és tudom, hogy ő is szeret, de tagadja. Nem tudom mit csináljak megőrülök....
2017. ápr. 21. 19:19
12/15 anonim válasza:
Gyerek vagy még. Kerüld el a fiúkat,amíg nem nősz fel ehhez a dologhoz. Ne játssz más érzéseivel.
13/15 anonim válasza:
Nem a barátnőidre kellene hallgatnod hanem a saját érzéseidre. Gondolhatod hogy ez a fiúnak mennyire rosszul esett, jogosan gondolja azt hogyha ló nincs szamár is jó. Gondolj az ő helyébe : te mit tennél? Azon nem gondolkoztál még hogy a barátnőid miért mondanak ilyeneket
14/15 A kérdező kommentje:
A srác nagyon ki volt bukva rám próbáltam elfelejteni, de nem megy.
2017. ápr. 21. 20:42
15/15 anonim válasza:
Ami a két pasival törtênt azt még meg tudom érteni - kívülről sokan elítélik és utólag az ember maga is belátja ha nem cselekedett jól, de mikor benne vagy a helyzetben akkor ezt tudtad tenni és kész.
Amit viszont elítélek az a "barátnőknek" a nyomása. Mondjuk én alapból nem szoktam ilyen helyzetbe kerülni, de azt tudom neked tanácsolni hogy törj ki ebből és egyszerűen menj a saját fejed után! ;) Meglátod, sokkal kevésbé is fogod bánni a saját têvedêsedet mint mások befolyását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!