Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki? Kinyitotta előttem az ajtót, leengedett a lépcsőn, megkérdezte az egyik barátnőm h kibe szerelmes azt mondta h senkibe (nem belém) Írt a másik barátnőmnek h jóba van e velem,
Figyelt kérdés
Mondta a barátnőm h igen,kérdezte a fiút h miért,mondta h csak ugy .A barátnőm kérdezte h szerelmes e belém...mondta h nem!Gondolkoztam azon is h azért nem mondta el a bff em nek mert jóba vok vele és ő elmondta volna.....sztetek????köszönöm előre is!!!!2017. ápr. 21. 16:34
12/22 A kérdező kommentje:
Értem,köszi....
2017. ápr. 21. 18:46
13/22 anonim válasza:
Ti komolyan azt várjátok, hogy egy olyan kis csitri felfogjon ilyesmit, aki sztetezik, bff-ezik??? Hát akkora plázacica hogy már nem is ő megy a plázába meg a műkörmöshöz, hanem a pláza meg a műkörmös megy hozzá.
15/22 anonim válasza:
Kérted, hogy igen vagy nem. Válaszoltam. Látom nem tetszik a nemleges válasz. Akkor azt mondom, hogy igen, oké?
16/22 A kérdező kommentje:
Képzeld!Nem vagyok plázacica,és nem járok körmöshöz!!A bff pedig:Best friend forever angolul.Jelentése:örök barátok és legjobb!
2017. ápr. 21. 20:57
17/22 anonim válasza:
Magyarosan: legjobb barátok örökké
18/22 anonim válasza:
Egyszerűen udvarias!
Iszonyatosan sajnálom, hogy valakinek az udvariasság automatikusan azt jelenti, hogy tetszel neki.
Ha így lenne, az iskolám fele szerelmes lenne belém, ami hülyeség.
Én sose feltételeztem ilyet, mert butaság.
Kedves, szorult belé illem.
Megjegyzem, jogosan írták előttem, hogy "tipikus plázacica", mert a kérdésed alatti mondat megfogalmazása, mintha egy ötévesé lenne.
16/L
19/22 A kérdező kommentje:
Akkor nem ismered a rövidétéseket!!!A kérdésre pedig válaaszolni kellett volna…...😒DE MINDEGY!!!!!!!!Ja és nem kell azt mondani hogy "plázacica"😕
2017. ápr. 22. 06:44
20/22 anonim válasza:
Még mindig: kevés az infó, ezek csak az egyszerű udvariasság jelei, szóval ha igen/nem közül kell választani ezeket alapján NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!