Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom tultenni magam egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom tultenni magam egy lányon mit tegyek?

Figyelt kérdés
Jartunk 110 napot kb és szakitottunk vagyis ő velem azért mert már nem szeretett annyira mint régebb és csak barát akar lenni de nekem ez nem megy. Mind mondtam neki hogy többet nem csinálok hülyeséget és minden olyan lesz mint régebb de nem akart és már nem is úgy ir nekem mint régebb egyszerüen nem tudok túllépni rajta nagyon hiányzik ő volt az első amugy 16 éves fiú vagyok.

2017. ápr. 21. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Amíg barátkoztok, ez nem fog menni. Szakítsd meg vele a kapcsolatot, és egy idő után minden oké lesz.
2017. ápr. 21. 10:44
 2/6 anonim válasza:
100%

Tudom hogy nehéz elengedni a másikat, és azt is hogy nem az együtt töltött idő számít abban, hogy mennyire ragaszkodunk a másikért viszont nem éri meg ebbe a dologba több energiát ölni.

Mindig csak annyit vegyél ki egy dologból mint amennyi benne van, ne képzeljél bele többet, ne idealizáld azt a személyt aki egyébként nem ideális számodra. Tudom ezt meg rohadt nehéz elfogadni, de megfogod.

Minden szakítás nehéz még egy rossz párkapcsolatot is legtöbbször veszteségének el meg az ember, mert egyszer csak nincs ami volt.

Ez meg csak megszokás meglátod jön a következő.

Én is most vagyok túl egy szakításon, szarul vagyok de ezeket a dolgokat el kell magadban rendezni, legalábbis csak így megy...nem voltatok olyan sokat együtt hogy nem tudnád kiheverni.

2017. ápr. 21. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
tud ez fájni jó ideig sajnos. de majd összefutsz valakivel akitől felcsillan a szemed, csak figyelj hogy észre vedd és ne a múlton rágódj folyton.
2017. ápr. 21. 12:18
 4/6 Pandamaci09 válasza:
Ugyanez a bajom, csak fiúval, én azzal "enyhítem", hogy minden nap beszélek vele, nekem is hiányzik de nem tudsz tenni ellene semmit. Esetleg hívd ki, beszeljetek személyesen.
2017. ápr. 21. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:
#4: Ezzel nem enyhítesz semmin. Valójában sokkal sz.rabb lesz minden. Ha egyfolytában tartod vele a kapcsolatot, sosem felejted el. Márpedig ahhoz, hogy egy másik kapcsolatba belekezdj, el kell feledni az előzőt. Vagyis meg kell vele szakítani a kapcsolatot! Addig egy új kapcsolatba nem fogsz tudni beleadni apait-anyait, akkor meg minek? Nem beszélve arról,hogy a jövőbeli párodnak ezt nem kötelező elfogadni. Az ex-szel való kapcsolattartás egy hiba, amibe olyan gyenge emberek menekülnek, akik nem képeseket elengedni és feldolgozni,hogy ennyi volt. Az életben ennél jóval keményebb dolgok is fognak veled történni, mindegyikkel örökké akarsz foglalkozni? Ám ha azt akarod,hogy neked ne legyen jó, akkor beszélgess továbbra is vele!
2017. ápr. 21. 15:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de igazából az enyhitett nekem azon ma hogy beszélgettem a haverokkal hogy r!b@ncá vált a lány meg minden és igy jól esett hogy mindenki egyetért meg minden
2017. ápr. 21. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!