Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hülye, idióta vagyok, amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye, idióta vagyok, amiért nem tudom magam túltenni egy lányon 3,5 év után sem? 20/F

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 10:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nem
2010. márc. 5. 11:00
 2/17 anonim ***** válasza:
igen az vagy
2010. márc. 5. 11:01
 3/17 anonim ***** válasza:
A szerelem nagy úr...:( de majd elmúlik
2010. márc. 5. 11:03
 4/17 anonim ***** válasza:
Á 3,5 év ment el az életedből egy plátói szerelem miatt! Változtass!!!
2010. márc. 5. 11:12
 5/17 anonim ***** válasza:
Keress egy másikat és megoldódik.
2010. márc. 5. 11:16
 6/17 anonim ***** válasza:
Érdemes elővenni ilyenkor az okoabbik éned, és átgondolni a dolgokat. Először is azért, mert valszeg idealizálod a lányt, ami butaság. Másodszor pedig tapasztalat. Volt egy volt barátom, akibe fél évig hihetetlenül szerelmes voltam szakítás után, barátok maradtunk. Pár napja jött neki egy régebbi barátnője akivel csúnyán mentek szét, és megint beleszeretett. Na, volt nagy sírásrívás, aztán leültem vele beszélgetni és megértettem, hogy ő így boldog, ez a fontos neki. És azóta varázsütésre megnyugodtam, sikerült elengedni. Pedig olyan mély csapdában éreztem magam, hogy ihaj...
2010. márc. 5. 11:35
 7/17 anonim ***** válasza:

Igen, hülye vagy. Egyszerűen nem illettetek össze. Van ilyen. Hiába érezted úgy hogy titeket az ég is egymásnak teremtett, sajna mégse így volt. Az én véleményem: mindig van jobb. Ez mindkét nemre igaz.

Peace!

2010. márc. 5. 11:59
 8/17 anonim ***** válasza:
Tudod nekem is volt ilyen 4-5 évig tartott lassan sikerült kigyógyulni belőle. Meg most nemrég egy éves szenvedés után gyógyultam ki ismét a szerelemből. Pedig én is annyira tökéletesnek láttam, de rájöttem, ha annyira tökéletes nő lett volna nem utasított volna vissza. Ha eddig nem akart tőled semmit ezután sem fog, csak magad teszed ezzel tönkre. Hallgass most az észre, és gondold végig józanul, van esélyed nála? Ha mondjuk akármi miatt is kimondta, hogy nem?
2010. márc. 5. 12:17
 9/17 anonim ***** válasza:
háhá, én nyertem 6 évvel! IGEN, IGEN!
2010. márc. 5. 12:35
 10/17 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez volt, aztán most már úgy érzem nem vagyunk jóba, hosszú sztori. 21F
2010. márc. 5. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!