Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megharagudhatott amiért kinevettem? Keressem én?
Kb. 2 hete megismerkedtem a munkahelyemen egy helyes kollégával.(Tényleg az a tipikusan jó pasi kategória,magas,kidolgozott test,sármos arc) Kezdetben csak az irodában dumálgattunk, majd csütörtök óta randizgatunk minden este. A csókon kívül még nem történt semmi, pedig én már nagyon szeretném...Viszont a tegnapi randi alkalmával azt hiszem,hogy megsértettem. Vagyis, nem tudom,hogy a férfiakat mennyire érinti ez kellemetlenül,de azt hiszem sikerült megbántanom.
Tegnap uszodában voltunk,s mikor megláttam, ahogy ez az Adonisz kitipeg az öltözőből egy szál élénk! piros és fehér csíkos mintázatú fecskében,ami ráadásul enyhén át is ütött, hát nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek?! Végül hangos nevetésben törtem ki. Szégyellem magam,de nem is tudtam abba hagyni,vagy fél percen keresztül,mivel annyira groteszk volt a látvány...
Utána pedig sűrűn elnézést kértem(nevetne),de nem tudom mennyire hatotta meg...Úsztunk kb. 1 órát,nem is nagyon beszélgettünk, majd csókkal váltunk el,azt mondta, hogy holnap (az ma vasárnap) keres, de egész nap nem jelentkezett,csak sms-t írt reggel,hogy szép napot kíván és kellemes pihenést meg este egyet, hogy szép álmokat. Reméltem, hogy ma is hív, hogy találkozzunk,de nem hívott. Megharagudott,amiért kinevettem?
kaptál tőle nem egy, két!!! sms t... komolyan még mit vársz? én annak is örülök ha 1 sms emre válaszol a barátnőm. másodikat tök fölösleges irni, van hogy egyre se válaszol. az hogy én kapnék tőle spontán az szinte esélytelen. lehet hogy elfoglalt volt. na meg néha te is keresheted, ne csak mindig ő keressen. kell a visszajelzés, én legalább is ugy vagyok. eleinte még kaptam barátnőmtől csak úgy is sms t, azér is gondoltam hogy érdeklem. ha hajtok egy ideig de nagyon egyoldalúnak tűnik a dolog, akkor megúnom. nem kell hogy te udvarolj, de néha keresd te is!
szal könnyen lehet hogy semmi köze az uszodás dologhoz. keresd néha te is, mutasd ki hogy megéri hajtani!
Igen, ez biztos nem tett jót neki.
A férfiak önérzetét nagyon sérti, ha egy nő kineveti a nemi szervüket. Ettől könnyen lehet hogy elment a kedve, bár nem tudom biztosra. Mindenesetre próbáld valahogy helyrehozni a dolgot, és ne tegyél úgy, mintha nem történt volna semmi. Pl kezdhetjük ott, hogy te is felhívhatod, hogy jelezd, továbbra is érdeklődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!