Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől megharagudhatott?

Figyelt kérdés
ma ültem a buszon haverral, és ahogy szoktam kifele nézek a buszon és füllhalgatón hallgatom a zenét. most és kaptam 1 sms-t a barátnőmtől hogy hol vagyok és mi újság, én meg írtam neki hogy a buszon. a végén kiderült hogy ő is ott volt a buszon és most msn-en rá írtam köszönt és nem válaszol, ezért ideges lehet?
2010. máj. 11. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:

XD Hát ez kész XD

Nem ő ült melletted? XD

2010. máj. 11. 19:20
 2/5 A kérdező kommentje:
nem mivel mikor felszálltam a buszra spanommal mi leültünk és kész:D azt nem tom mikor szállt fel
2010. máj. 11. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
De gáz xD
2010. máj. 11. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

azt hitte a kis naív csajszid, hogy direkt nem vetted észre, és most ezen nyávog...

nekem is volt már ilyen.

20F

2010. máj. 11. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ő látta h fent vagy a buszon? Akkor mért nem ment oda hozzád?
2010. máj. 11. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!