Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezért megharagudhatott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért megharagudhatott?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel már egy ideje szájrapuszikat adunk egymásnak de nem járunk és nemrég egy bulin igaz h részeg volt de röktön odajött hozzám és smároltunk utánna meg megfogta a kezem...bnőim elindultak a helyszínen egy másik terembe és én mentem utánnuk h ne hagyjuk el egymást és ugye fogtok egymás kezét és jött velem egy darabig de utánna nem tudom hová lett...utánna mikor visszamentünk megint egymásba botlottunk és megint röktön smároltunk aztán elhúztam a fejem mert láttam h bnőim megint mennek el és elhúztam a fejem és mondtam neki h várjon meg ott de sztem nem hallotta mert annyira hangos volt a zene...utánna meg sehol nem láttam..írtam neki tegnap az egyik közösségi portálon meg ma sms-t (nem azzal az estével kapcsolatban) és nem írt vissza pedig mindig vissza szokott :S Lehetséges, hogy megharagudott rám amiért mindig otthagytam (és tudja h odavagyok érte)?
2011. febr. 7. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Talán inkább arra jött rá,hogy nem akarja az idejét egy buta kiscsajra pazarolni, aki még helyesen sem tud írni.Szégyen...
2011. febr. 7. 16:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Persze lehet, hogy megharagudott. Sőt, kinek esne jól, ha csak hülyítenék, mert ha nem is veszed észre, épp azt csináltad.

Az meg -> rögtön.

2011. febr. 7. 16:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Hogy ezt kérdezed és nem kész tényként kezeled siralmas. Odavagy te tudod kiért? Akikkel elmentél helyette. A srác helyében... ha nem térden csúszva állsz elém, küldelek az anyádba.
2011. febr. 7. 16:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibák miatt de sietnek kellet! Elősször nem akartam otthagyni de amikor elengedte a kezem én visszanéztem és nem láttam, hogy hol van. Amikor másodjára találkoztunk, akkor meg wc-re kellet mennem és én kb 5 perc múlva vissza is mentem oda de már nem volt ott :S és nem szakadhattam el a barátnőimtől mert akkor nem találtuk volna meg egymást.
2011. febr. 7. 16:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Jah bocsi, hogy kétszer írtam le, hogy elhúztam a fejem :S
2011. febr. 7. 17:00
 6/10 anonim ***** válasza:
10%
Nem lehetséges h vki megölte ?xDD
2011. febr. 7. 17:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Ezzel nem jó viccelődni!!Ő a szerelmem és még csak hallani sem akarok ilyet!!!
2011. febr. 7. 17:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Na, ne durvuljatok már így el, relax. :D Szeressük egymást, testvéreim. :D Béke van. :)

Lehet, hogy megharagudott, de ezt a sztorit mondd el neki is. Kérj tőle bocsánatot, vigyél neki csokit, látogasd meg. Tudod, hol keresd, ugye? Suliját csak tudod, hol van, ugye?

2011. febr. 7. 19:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát Aranyom, szerintem lenne értelmesebb küldeni neki ez kérdés linkjét :P:P (Bocs, ezt muszály volt:D )

Ha ezt elolvasná csak megértené a szitut. Vagyis én ezt tenném. De igen, az hogy ott sikerült hagynod az gg, szval inkább csomot kötök a f@rkamra és lesz@rok másokat minthogy egy olyan valaki akiért Én ilyen szinten odavagyok elkeveredjen. A lényeg addig beszélj vele amig nemkéső

2011. febr. 7. 23:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Már bocsánatot kértem és nem haragszik rám :D és még arra is emlékszik, hogy smároltunk :$:P nagyon aranyos volt :$ azt írta, hogy azt szerette volna, hogy vigyázzak rá :$:$(L)
2011. febr. 8. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!