Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért megharagudhatott?
Persze lehet, hogy megharagudott. Sőt, kinek esne jól, ha csak hülyítenék, mert ha nem is veszed észre, épp azt csináltad.
Az meg -> rögtön.
Na, ne durvuljatok már így el, relax. :D Szeressük egymást, testvéreim. :D Béke van. :)
Lehet, hogy megharagudott, de ezt a sztorit mondd el neki is. Kérj tőle bocsánatot, vigyél neki csokit, látogasd meg. Tudod, hol keresd, ugye? Suliját csak tudod, hol van, ugye?
Hát Aranyom, szerintem lenne értelmesebb küldeni neki ez kérdés linkjét :P:P (Bocs, ezt muszály volt:D )
Ha ezt elolvasná csak megértené a szitut. Vagyis én ezt tenném. De igen, az hogy ott sikerült hagynod az gg, szval inkább csomot kötök a f@rkamra és lesz@rok másokat minthogy egy olyan valaki akiért Én ilyen szinten odavagyok elkeveredjen. A lényeg addig beszélj vele amig nemkéső
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!