Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hülye, idióta vagyok, amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye, idióta vagyok, amiért nem tudom magam túltenni egy lányon 3,5 év után sem? 20/F

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 10:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A 20 éves kor körüli időszak ilyen, az ember ekkor tud még úgy igazán őrülten és plátóian szerelmes lenni. Ez nem azért van, mert most találtad meg az igazit, ami nem jött össze, és ezért most már örökre boldogtalan leszel. Nem, egyszerűen naívan vagy szerelmes. És plátóian. Én 10 évig nem tudtam magam túltenni azon a srácon, akibe 18 évesen beleszerettem. De aztán őrülten szerelmes lettem, és viszonzottan. De 10 éven keresztül minden fiút olyan szürkének láttam. Nekem ennyi kellett, de én nagyon naív is voltam, és azt hittem, van örök szerelem, meg létezik az az egy, aki nekem van rendelve, bla-bla-bla...Hülyeség. A világ tele van igazival, csak a kérdés az, mikor vagy kész rá, hogy észrevedd. Nem kell erőltetni. Amúgy jobb, hogy ilyen vagy, mintha kőből lenne a szíved.

32/L

2010. márc. 5. 12:45
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Sajnos elveszi a kedvemet az egésztől az eset. Nem is akarok újra szerelmes lenni, tudom ez gyerekesen hangzik, de én jobban érezném magam, mivel sajnos mindig, így van.:(

2010. márc. 5. 13:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem hangzik gyerekesen. Ne hagyd hogy oltsanak, mert bizonyára akik itt most oltanak téged azoknak mind összejött a dolog...

Érzékeny típus vagy ennyi. Ami nem is baj.

És még valami: Szerintem nem oltani kel a hozzád hasonló embereket, hanem valahogy segíteni nekik feldolgozni, és az eredmény jobb lesz.

2010. márc. 5. 13:25
 14/17 anonim ***** válasza:
háhh nekem csak egy hónap volt, de azóta nem nagyon volt kedvem/erőm próbálkozni senkinél
2010. márc. 5. 14:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Azt hittem, csak én vagyok így a 2 évemmel.

Felszívódott szó nélkül, én meg nem tudom kiverni a fejemből.:-S

2010. márc. 5. 14:44
 16/17 anonim ***** válasza:
nekem 3év, 1 hónap. Ő már 9 éve szeret. És nem vagyunk együtt. Na erre mit dobnál? :D
2010. márc. 5. 21:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor lehet hogy velem van a baj..!?Voltam már én is nagyon nagyon szerelmes..és hagytak is el ebben az irtózatosan nagy szerelmemben..sírtam is egy éjszakán keresztül és azt kérdezgettem,hogy miért? De aztán egy pillanat alatt elszállt ez az erős háborgás,hiszen hamar rájöttem,ha sírok,ha bármit csinálok nem lesz jobb..2 napig voltam depressziós,és láttam olyannak a világot,hogy nélküle nincs értelme az életemnek.De aztán a harmadik nap ráébredtem,hogy ennyit még ő sem érdemel meg,hogy a közeljövőmet tönkretegye..Hiszen tartozom magamnak annyival,hogy legalább megpróbáljak egy új világot felállítani magamnak nélküle..Sikerült.Csak lezártam minden emléket ami hozzá között,mindent el tettem egy kis "dobozba",és nem emlékeztem rá,egyik napról a másikra kizártam őt az életemből.Nem gondoltam arra,hogy milyen jó is volt vele ..mi történt ott a parkba..milyen jó volt az a vacsora.Fájt iszonyatosan fájt,hogy már nem gondolhatok rá..de nem áltattam magam,és nem éltem többé a múltban.csak továbbléptem és csak az eszemre hallgattam...Nehéz volt.Hiszen annyira fontos volt ő a számomra.De megértettem,semmi nem tarthat örökké... :)Az egész életem rendbehozása nem tartott tovább 2 hétnél,csak rá kellett jönnöm arra,hogy az életben annyi minden van ami csodálatos,és ami miatt érdemes minden reggel felkelni,Csak kinyitottam a szemem és megpillantottam azokat a dolgokat amiket egészen addig nem vettem észre mert elvakított a szerelem. Szóval én tudom,hogy mocskos dolog ez a szerelem, de nekem mégis sikerült elég hamar túltennem magam rajta,ami szerintem nem azt jelenti,hogy egy érzéketlen ember vagyok.CSak sikerült megfognom azokat a dolgokat az életemben amik hozzásegítettek a felejtéshez.És persze nagyon sokat segített a hozzáállásom..Tudni kell,hogy miért érdemes küzdeni és miért nem szabad!
2010. márc. 12. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!