Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha lassan egy éve nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lassan egy éve nem tudom magam túltenni egy lányon, akkor az már nagy gond?

Figyelt kérdés
22/F
2013. márc. 15. 14:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mindenkinél más a továbblépési idő,ha nagyon szeretted,akkor normális.
2013. márc. 15. 14:46
 2/11 anonim ***** válasza:
én már 2-3 éve nem tudom magam túltenni egy fiún és én érzem, hogy ez nekem már gond
2013. márc. 15. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor nagy gond, ha te annak érzed. Az sem mindegy, mit jelent pontosan a "nem tudom túltenni magam". Nekem volt olyan fiú, akin 2 évig sem tudtam "túltenni magam".
2013. márc. 15. 14:47
 4/11 anonim ***** válasza:

2 vagyok

3 kommenelő konkrétan a kapcsolatot sem tartom vele mégis mindenkiben őt keresem és már érzem, hogy ez nem normális dolog

2013. márc. 15. 14:49
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
2. nyugi normális, kérdező neked is. Én azt mondom egy nagy szerelmen nem lehet túljutni pár nap alatt. Amíg nem talál az ember egy még jobbat, teljesen nem is lesz túl rajta 3 év múlva se. Nehéz tudom, de próbálj meg magaddal foglalkozni: hobbik, sportolj, lógj a haverokkal, és most még ne akarj senkit... ha éled az életed, és nem csak szenveded, találni fogsz jobbat.
2013. márc. 15. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:
aki jobban szereti a másikat az nagyon fog szenvedni, mindenkinél ez másként megy végbe, nem egyszerű, de fiatal vagy menni fog N
2013. márc. 15. 14:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan kérdés, amit nem feltenni kell, hanem magadnak megválaszolni.

Objektíven nézve, ha hátráltat az életben, akkor gond.

De az én kérdésem az, hogy mit kezdesz a válasszal.

Nekem 5 év volt, amíg tényleg túltettem magam egy komoly kapcsolaton, és nem éreztem úgy, hogy "gond" lenne, mivel ragaszkodtam a személyhez, nem akartam lemondani róla, "szerettem, hogy fáj, mert ha nem fájna, azt jelentené, hogy már nem szeretem".

Persze gond volt, de nekem kellett ez az idő, hogy meggyógyuljak.

2013. márc. 15. 14:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetném, hogy melyik megyében élsz? :)

Csak mert én is így vagyok egy sráccal.

2013. márc. 15. 15:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Nógrád megyében, de tervezek elköltözni Budapestre iskola miatt.
2013. márc. 15. 15:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Káár :( azért köszi.

És hogy valami használhatót is mondjak: járj el szórakozni és ismerkedj más lányokkal is. Ha pedig költözöl és nem fogod látni elmúlik magától is. Tapasztalat.

2013. márc. 15. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!