Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz szerelem lenne?
Figyelt kérdés
Hogyan lehetséges az, hogy 3 és fél év után hiányzik az exem? Persze voltak mások azóta de ő mindig a gondolataimban van-volt-lesz. Neki van kapcsolata most is persze állitólag a barátjával elég hullámzó a kapcsolatuk.. mit tegyek ?? Mi a helyes megoldás? Felejtsem el? Vagy írjak neki?? Nagyon rég volt, még se tudlm feledni..2017. ápr. 20. 00:50
1/3 anonim válasza:
Ne áltasd magad. Ez a "állítólag a barátjával hullámzó a kapcsolatuk" egy tipikus ilyen önámító hozzáállás. Ne nézegesd FB-n, ne kövesd, hogy épp kivel mit csinál. Majd ha rájössz, hogy fölösleges ennyire a múltban élni, akkor lesz értelmes új kapcsolatod is.
2/3 anonim válasza:
21F voltam ebben a cípőben.Azt tudom javasaolni hogy ne nézegesdt a profilját inkább tiltsad le ne ékj a multba nem működne köztetek már semmi bizonyára az évek allat minden ketten változtatok.
3/3 A kérdező kommentje:
Én is 21 F vagyok. Szoval azt mondjátok felejtős?
2017. ápr. 20. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!