Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ez gáz?
Figyelt kérdés
Volt egy fiú akivel majdnem összejöttünk,de azt mondtam neki hogy még nem szeretném ezt mert túl fiatal vagyok.A barátnőim pedig néhaz ezzel "cukkolnak" hogy ezt most minek kellet,meg valamejikük minden sráccal összejön ha van rá lehetősége.Most akkor tényleg gáz,hogy úgy érzem fiatal vagyok egy kapcsolathoz?2017. ápr. 19. 19:47
1/6 anonim válasza:
Ulra ház, én kinevetnélek a fas*ba ilyenért, nem is értem hogyan létezhetsz.
3/6 anonim válasza:
Szeretem az értelmes kommenteket(tudom hogy szarkazmus)! Nem, ez kicsit sem gáz sőt kifejezetten jó dolog.
4/6 anonim válasza:
Senki sem kényszeríthet semmihez és senkihez. Ahogy te érzed, úgy csináld. Minden jogod meg van hozzá. :)
5/6 anonim válasza:
Nem gáz, csak szokatlan, hisz legtöbben kaocsolatra vágynak. Szerintem jo dolog, h egyelőre kerülöd a kapcsolatokat.
A barátnőiddel ne törődj, ha piszkálnak, akkor se foglalkozz azzal, amit mondanak. Ha valoban barkivel osszejon, akkor meg lehet velemenyed, es bekenhagy a piszkalassal.
6/6 anonim válasza:
Ha a barátnőid nem értenek meg (nem kedvesek veled) akkor soha nem voltak az igazi barátnőid. És az természetes ha úgy érzed hogy nem állsz készen egy kapcsolatra.... ahogy te érzed úgy teszel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!