Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan, hogy valakiből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valakiből sosem tudsz kiszeretni?

Figyelt kérdés

Ki van ilyen helyzetben?

Aki ilyesmiben volt, ti már szakítottatok azzal a párotokkal, vagy ilyen se veled se nélküled kapcslatban vagytok?

Hogy lehet valakit átlendíteni egy ilyen kapcsolaton? Vagy magam?

2017. ápr. 19. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Igen.

A kutyámmal vagyok így, ő az én örök szerelmem :D

2017. ápr. 19. 17:55
 2/6 anonim válasza:
Talán. Mi az oka annak, hogy ki akarsz szeretni az illetőből?
2017. ápr. 19. 18:03
 3/6 anonim válasza:

Én is olyanba voltam ,,szerelmes" (ha lehet így nevezni) akit nem is ismertem...hát elég nehéz túlesni rajta,de az idő a legjobb orvosság..

Én azt gondolom,ha egy kapcsolat vagy egy érzelem többet árt mint segít,vagy többet vesz el az életedből mint amennyit kéne,akkor hagyni kell a fenébe

2017. ápr. 19. 18:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Akibe szerelmes vagyok és voltunk is már együtt ő mást szeret. De lehet inkább már csak kötődik hozzá, mert sok évig voltak együtt, de hiába vannam mindig ugyan azok a gondok nem tudják elengedni egymást. Így viszont nekem soha sem lesz esélyem...
2017. ápr. 19. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
42%
Létezik, pár anime karakter.
2017. ápr. 19. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:
81%
Az elso szerelmembol szerintem sose fogok kiszeretni teljesen. Azt hittem, majd ha nem latom, meg mesdzire koltozok, egyetemre megyek stb, az segit elfelejteni, tovabblepni, de igazabol anem tavollet csak meg jobban felerositette a dolgokat... hiaba voltak utana kapcsolataim, egyiknel se ereztem azt, mint vele. A kozelebe se ertek. Ilyenkor mindig ketsegbeestem, hogy mi van, ha o nem erzett igy irantam soha, csak ugy volt velem, mint en ezekkel a sracokkal, hogy szeretem, kotodok hozza, de xy nyomaba se er...
2017. ápr. 20. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!