Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiszeretni valakiből akiért egy hete mindent feladtál volna aztán összetörte a szíved?
Szia!
Nincs tapasztalatom, viszont azt tudom ajánlani, ha megtehető, akkor kerüld őt messziről, felejtsd el a létezését, minden vele kapcsolatos holmit (ha van) dobd el. Helyette tölts sok időt a barátnőiddel, sportolj (ha most is teszed, akkor csak ahogy szoktad). És tényleg zárd ki mindenhogy őt a fejedből, ismerkedj fiúkkal :)
Én is négy éve vagyok beleesve egy fiúba. De ő osztálytárs, úgyhogy nálam húzósabb, hogy minden nap látom. Úgyhogy hiába próbálom csalódás előtt kiverni a fejemből, nem fog menni :/
2-es vagyok :)
Pacsi XD
Kérdező: Nem vagy egyedül, sokan megéltek már hasonló esetet :) Tőled rendes dolog volt, hogy megbocsájtottál neki, mikor hibázott, ő meg egy paraszt volt. Nem mondom azt, hogy ő volt az utolsó fiú, akiben csalódtál, mert lehet, hogy lesz még, de annyi nyugtasson meg téged, hogy te mindent megtettél. Ő meg egy bunkó volt, hogy kihasznált és nem értékelt téged. Te többet érdemelsz nála :)
Sok szerencsét a jövőben :)
(irónia)Ui.: Ha a gondolat még mindig mardos, akkor menj oda hozzá és rúgd tökön. Az mindent megold ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!