Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem birok kiszeretni belőle?
Van egy fiú akit kb. 2 Eve ismerek. Az elsõ évben nem volt köztünk semmi csak barátok voltunk. Majd a fiú egy nap kert rólam fehérnemūs képet én nem küldtem neki és össze is vesztem vele. Néhány nap múlva eljött hozzánk és segített a szüleimnek majd minor ki kisértem megölelt és bocsánatott kert ezután órákon at ölelkeztünk és beszélgettünk. A fiú néhány héttel késõbb megkérdezte h lefekszek-e vele, én nem-et mondtam és õ elkezdett gyõzködni, h nem fog fájni és jó érzés. Viszont a fiúnak eközben barátnõje van. Én pedig beleszerettem a fiúba. El akarom felejteni, de ez nem megy és nem tudom, h miért.
Elõre is köszönöm a válaszokat
Hülye vagy. Tipikus tinip_icsa... Fehérneműs kép jah... meg veled csalná a nőjét.
És ebbe a szarba szerettél bele? Egy férfinek ha van nője akkor rohadtul nem érdekli más lány.
Gondolom ilyen 20 kilós páwa fos ez is...
Nincs veled semmi baj ! :)
Vélhetőleg fiatalka vagy még gondolom szűz is a szavaidból ítélve. Teljesen normális hogy beleszerettél mivel olyan dolgokat tapasztaltál meg vele amiket mással azelőtt talán nem, ezért érthető hogy az sem szab határt hogy bnője van a srácnak. Ilyenkor azt hiszed ez a szerelem, ez nem szerelem. Ez egy szexuálisán mármár túlfűtött fiatal lány felfedezése a szexualitás útján. Ez addig fog tartani míg valaki le nem veszi rólad az erényövet, utána már nem fogsz a gyakori kérdéseken lógni ezzel kapcsolatban. Szóval akkor:
1: felejtsd el a csávót mert csak leakar fektetni.
2:felejtsd el a csávót mert bnője van
3:felejtsd el a csávót mert hidd el hogy nem őt akarod első fiúnak
Remélem tudtam segíteni! Hajrá.
Tipikus hülye kis pi.csa vagy, hogy te ilyenekbe szeretsz bele.....
Mi nem megy? Te nem akarod elfelejteni... Ha el akarnád, letiltanád facebookról, nem engednéd be a házadba tökön rúgnád úgy,hogy elterül és még a fejed is elfordítanád, ha a közelben van.
De te csak a hülyét játszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!