Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kiszeretni valakiből?
Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 21:31
1/9 anonim válasza:
Ha sikerült légyszi áruld el a módszerét ! 😉
3/9 anonim válasza:
Szüntess meg vele lehetőleg minden kapcsolatot. Törőld a közös képeket. Csinálj valamit ami eltereli a figyelmedet.
Nagyon fontos hogy felejtsd el és élvezd az életet. Nem ő az egyetlen.
4/9 anonim válasza:
Nekem a távolság és az idő segített, meg már említették is h ha krresel mást, ez is egy megoldás lehet.
5/9 anonim válasza:
Nem tudom😟
Istenem ki a franc tudja de minden úgy sikerült hogy lassan nem tudom merre van jobb meg bal nemhogy hova tartsak az életben.
Ugy tudsz kiszeretni valakiből ha nem gondolsz rá de annak meg hogyan vetsz véget hogy nem gondolsz rá????
Valaki biztos ad majd jobb tanácsot
7/9 anonim válasza:
Ha megtaláltad rá a gyógyszert, szólj nekem is, kedves Sorstárs!
8/9 anonim válasza:
Sajnos ez nem így működik. Egy bizonyos ideig sajnos ő lessz az egyetlen akire gondolsz. Szomorú de túl kell élned.
9/9 anonim válasza:
Ismerd meg.Garantált,hogy megutálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!