Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 30 napig tartó kihívást szeretnénk csinálni. Tudnátok adni tippeket?
Figyelt kérdés
Mondjuk minden nap egy kisebb kihivás, lehet perverz, romantikus.. az elején legyenek könnyebbek, aztán mindig durvábbak, vagy perverzebbek stb. Nagyon örülnék a tippeknek, ha van bármilyen ötletetek, légyszi írjátok meg. Köszi :)
15/L
2017. ápr. 19. 19:27
1/15 anonim válasza:
Húzzál el melózni.
És nem lesz se időd se kedved ilyen szarokra.
3/15 anonim válasza:
15 évesen még ne perverzkedjél sztem
4/15 anonim válasza:
verd ki 10 vadidegennek aztán apádnak, a spermát gyűjtds össze és a 30. napon idd meg.
5/15 anonim válasza:
Még rengeteg ötletem van, ha kellenek szólj.
6/15 anonim válasza:
8/15 anonim válasza:
"Valami fäszságot akarok csinálni a pasimmal, de még ehhez sem vagyunk elég kreatívak, pls help"
9/15 anonim válasza:
Szerintem ezt ebben a korban hanyagold még.
10/15 anonim válasza:
Tduok még jobbat ami perverz is és garantáltan feladatot ad nektek nem 30 napra hanem egy életre.
Szexeljetek gumi nélkül legyen gyerek és lám lesz feladat míg élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!