Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek milyen típusú lány jön be? Ki az akire rögtön felfigyeltek? Milyen a tökéletes lány?
Neharagudjatok a rengeteg kérdésért, de van egy fiú... és ezzel szerintem mindent elmondtam. Arra lennék kiváncsi, hogy hogyan keltsem fel az érdeklődését. Vagyis, hogy fiúk ki az a lány akire rögtön felfigyeltek, ki az a lány akine a személyisége elsőre szimpatikus és ki az a lány akihez első pillanásra vonzódtok, vagyis ki a "tökéletes" nő? Mindenki válaszát előre köszönöm❤
16L
Kinézet szerintem egy darabig számít de szerintem:
-180+cm
-Szőke haj
-Kék szem
-Falfehér bőr
Belsőre legyen visszahúzódó, szeressen olvasni,Szeresse a szépirodalmat és a történelmet.
Én nem szeretem ha egy lány nagyon feltűnősködik. De viszont az már aranyos ha direkt azért csinálja, hogy felfigyeljek rá:D
Alapból a visszahúzódó, félénk, csendes lányok tetszenek, akik egyébként tudnak rosszak is lenni ha kell.
Szóval ilyen kicsit "mocskos de illemtudó" féle:D Ez alatt azt értem, hogy ha kell, akkor eljátsza az ártatlant, de hamar tud váltani és a társaságomban tud rossz is lenni, káromkodás hasonlók. Ez nekem azért fontos mert nem tudok élni káromkodás nélkül:D
De ez az utóbbi arca csak akkor jöjjön elő, amikor kell, amikor például ketten beszélgetünk.
Röviden ennyi.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!