Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mondjam el neki rögtön vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el neki rögtön vagy inkább ne?!

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik és hát nekem úgy jött le hogy én is neki,de nem beszélünk és ő már el is ballagott. :/ :( viszont én nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni!!most azon gondolkodom,hogy lehet bevallom neki az érzéseim,de az is megfordult a fejemben,hogy lehet nem kéne rögtön elmondani neki,hanem először csak kezdjek vele beszélgetni,esetleg elhívni valahova és majd aztán.nem tudom mit csináljak,melyik lenne jobb...én szívem szerint rögtön elmondanám neki,mert már tényleg nem bírom tovább,meg nem is igazán akarok vacakolni meg hamarabb túl is vagyok rajta,de attól félek,hogy esetleg nem válaszol(amúgy mindkét esetben félek ettől,egyszerűen annyira félek..😡😓😑)szerintetek?mondjam meg neki rögtön vagy először kezdjek vele beszélgetni/jobban megismerni és majd aztán???előre is köszi a válaszokat :)

2016. szept. 30. 15:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Mond el neki de ez csak az én véleményem :D amúgy hány évesek vagytok?
2016. szept. 30. 15:37
 2/2 A kérdező kommentje:
én 17 ő 18
2016. szept. 30. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!