Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza rögtön?
Nem lehet,hogy mégse jössz be neki? :/
Miből látod úgy,hogy ő is érez valamit irántad?
Dehogy írd ezt neki! Isten ments!
A csajok ezt direkt csinálják, amúgy van, aki órákat vár a válasszal direkt. Ha azt írod neki, hogy ha ráér akkor folytassátok, akkor az olyan, mintha neked mindegy lenne, a lány meg nem vesz komolyan.
Hívd el valahová. Pl.: tudok egy jó helyet, délután üljünk be egy kávéra, meg akarlak ismerni, nagyon szimpatikus vagy nekem. Vagy direktbe kérdezel, az talán a legjobb: Melyik a kedvenc teád/kávéd? Erre nem tud nemet vagy igent válaszolni, muszáj elárulnia.
Ennek tényleg több oka is lehet.
Lehet, hogy nem akar annyit Fb-n bezsélni, vagy előnyben részesíti a személyes kommunikációt.
Lehet, hogy beszél közben személyesen mással, vagy dolga van. De simán lehet, hogy csak direkt késlelteti a választ.
Meg az is benne van, hogy gondolkodik, hogy mit írjon, hogy fent tudja tartani a beszélgetést, vagy szimpi maradj neki, stb.
A hanyagolást tényleg ne írd meg neki. Inkább kérdezd meg, hogy mit szokott csinálni szabadidejében, meg hívd el inkább valahova, személyes találkozóra.
Én senkinek se írok vissza rögtön. A percek hozzám képest semmik, én mindenkinek órák, sőt napok elteltével válaszolok. Ennek 3, illetve 4 oka van nálam:
1. Jobban szeretem a személyes kommunikációt
2. Nem akarok messengeren lógni
3. Más dolgom van, mást csinálok
4. Nem érdekel, amit írnak, nincs kedvem az emberekhez.
Ennél a lánynál is ezek állhatnak fenn, fogadd meg az előzők tanácsait! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!