Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszhetek, érdeklődik felém?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhetek, érdeklődik felém?

Figyelt kérdés
Évfolyam társamról van szó, aki tényleg egy nagyon klassz srác! Sokszor szemezik velem, van amikor hosszabban, van amikor épphogy csak megnéz. Olyan is megtörtént nemrég, hogy együtt ment moziba az ő osztálya, meg az enyém. Egy sorban ültünk, és amikor a filmben vicces jelenet volt, nevetve rámnézett. És ez így ment egészen a film végéig. Aztán lehet csak jól felreértettem az egészet, és tévedtem. Szerintetek?

2017. ápr. 9. 08:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Adj neki jeleket, akkor egyértelműen eldől. Ha nem mersz, akkor jusson eszébe, hogy te semmit nem tettel amiért megszolnanak
2017. ápr. 9. 09:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak beszélgess vele
2017. ápr. 9. 13:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, igen, valóban ez lenne az egyszerűbb, de nem merek közeledni felé. Mivan, ha csak félreértem az egészet és csak leégetem magam, aztán kiderül, hogy be se jövök neki.
2017. ápr. 9. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!