Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomulás, ha lányként kezdeményezek?
Halihó:) Tetszik valaki(18/F),akivel egy bál előtt bemutatkoztunk,csak a nevét tudom. Azóta én(!)jelöltem be Face-n,14/L vagyok.Egy suliba járunk,szoktunk szemezni,de igazából ennyi. A barátnőim mindig mondják,hogy mennyire összeillenénk stb.,meg tényleg aranyosnak tűnik... Igazából a korom miatt vannak kétségeim,meg szoktam nézni,ahogy focizik (:D),és attól félek,hogy ha kezdeményeznék,azt hinné,hogy nagyon tapadok rá,így hogy én jelöltem be stb...
Nagyon tanácstalan vagyok,és tényleg tetszik,megkérdezném a szüleimet,de ők úgyis azt mondanák,hogy neki kéne valami érdeklődést mutatnia felém...
Szerintetek?:) (bocsi ha hosszúra sikerült... :D)
Nem az, én konkrétan ráírtam arra a srácra, akivel sokat szemeztem, hogy bármi is van közöttünk, beszéljük meg, és tök jól jött ki a dolog, mert ő visszaírt, hogy igen volna mit megbeszélni stb...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!