Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért zavarja a fiúkat, hogy lányként én vagyok a legokosabb nemcsak az osztályban de az egész suliban is?
Soha nem dicsekszem semmi, de tisztára úgy bánnak velem mint 1 kívülállóval, pedig én is szeretnék barátkozni.
1 fiú volt eddig akivel alakult valami, de az meg: pedig csak annyit mondtam, hogy szeretnék kicsit komolyabb dolgokról is beszélgetni rögtön elkezdte terjeszteni, hogy mindenki fölé képzelem magam stb>;
18L
Honnan tudod, hogy Te vagy a legokosabb? Egyetalán, mi az okosság? Lehet ezt definiálni?
Max legjobb tanuló lehetsz, nem a legokosabb, mert az relatív.
Ha a legokosabb lennél, minimum le tudnád írni, hogy miért.
És szerintem az egód zavarja jobban őket.
Mert ilyet nem mondunk magunkról, hogy mi vagyunk a legokosabban.
Lehet, hogy te vagy a legjobb tanuló az eredményeid alapján.
De nem ismersz mindenkit, nem tudhatod, hogy ki, miben, milyen jó. Lehet, hogy van olyan a suliban, aki ezerszer jártasabb egy-egy témában, mint te.
És olyat sem mondunk, hogy akkor most beszéljünk komolyabb dolgokról. Ez olyan tanáros, barátságtalan.
Ha érdekel egy téma, akkor kezdjél el róla beszélgetni. Ha a másikat is érdekli, akkor majd ő is hozzászól. Ha látod, hogy nem érdekli, akkor meg ne erőltesd.
Fiúként írom ezt:
A kérdésedből nekem az jön le, hogy egy retardált kis takony vagy.
Sajnálom...
EGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!