Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy tényleg szeretem vagy csak ragaszkodom hozzá?
Magányos vagyok alig van barátom, jórészt egy sem.Most lett egy barátnőm mindig is vágytam egy lányra akit szerethetek.. és talán tulzottan is fontos.
Találkoztunk már párszor és jó vele lenni tetszik is meg minden.
De most elültetett egy gondolat a fejemben miszerint igazábol nem is őt szeretem csak azt hogy legyen valakim.
Szóval azt honnan tudom hogy tényleg őt szeretem ahogy van és nem csak ragaszkodom hozzá és hogy betöltse a barátnő szerepét?
De én ugy érzem nagyon szeretem, csak félek hogy mégsem :(
Estét , rövidre próbálom fogni számodra..
-Inkább legyen 1 olyan barátod aki jóban-rosszban de tényleg mindig ott van ha szükség van rá meg ha nem akkor is mintsem legyen több érdek barátod.
A barátnős dologra meg az ember egy társas lény , mindenki vágyik arra, hogy szeressék , törődjenek vele meg ilyenek..a leírtak alapján te találtál egy számodra fontos lányt aki betölti az űrt a szívedben , még ha csak lehet átmenetileg is de ott van melletted. Ahelyett hogy hülyeségeken akadnál fenn mint pl hogy szereted de félsz hogy mégsem ez inkább talán a bizalom rovására és később a barátnőd rovására fog menni. Tisztázd le magadban a dolgokat , ha szereted foglalkozz vele sokat és értékeld , hogy ott van melletted mert valószínűleg nem véletlen pont VELED van. Ha meg nem akkor jobb nem hülyíteni a másikat. 17/F [Kicsit hosszúra sikeredett , de igyekeztem a segítségedre lenni:]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!