Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exhez szekluálisan vonzódom, az új páromhoz ragaszkodom, "szeretem". Mit tegyek?
Ezért nem kéne összejönni emberekkel amíg le nem zárjuk az előző kapcsolatot, mert akkor nagy eséjjel ez lesz. Az exed gondolom te tetted lapátra, mert nem volt számodra megfelelő. Ha igazat mond és megváltozik, akkor már nem ugyan az az ember lenne aki iránt még érzel valamit. Gondolom a személyiségében gyökerezik ami neked nem tetszett, mert a vécéülőkét egye fene alapon lehajtja az ember, ha nem akar szétmenni. Azt mondom ezért, hogy tarts ki az új mellett ha már így alakult.
30/f
Mennyi idősek vagytok?
Szeretem maradj a mostaninál... okkal lett vége a réginek. Az, hogy szexuálisan vonzódosz, hát... ha ez alapján döntesz akkor van egy rosszhírem. Nem ez az elsődleges dolog szerintem.
Olyan dolog nem létezik, hogy másért megváltozunk. Olyan dolog van, hogy saját magunkért változunk meg.
Exed nem fog megváltozni, jól tudod.
Egy kapcsolathoz két ember kell, és ez a felállás az új pasival van meg. Ha párkapcsolatot szeretnél, akkor csak az új jöhet szóba, te is tudod...
Szóval ne picsogj, hanem lépj a tettek mezejére! Legnagyobb rossz, ha hitegetsz másokat, fejezd be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!