Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most ő is szerelmes belém...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ő is szerelmes belém vagy nem?

Figyelt kérdés

14évesek vagyunk. Mikor egymás mellé ültünk nagyon megszerettük egymást. Leggálábis énbiztos. Aztán elültettek (szerencsé2 csak mögé )és folyamatosan hátrafordult és beszélgetett velem. Mostanába messengeren beszélünk, és a barátnőmmel voltunk a hazuk felé. Ezt irtam neki, erre ma ő is megjelent egyik haverjával az utcábkab. Mivel kintvotlam láttam. Rá irtam, mért voltak erre annyit irt hogy : nalatok.

Most kicsit furán érzem magam, mert nem hiszem hogy pont engem szeretne. Van szebb lány az osztályba (tipikus szőke kék szemekkel) most lehet hogy sokan hülyénrk néztek, de sokan mondták már (köztük fiúk ks) hogy tetszem neki.

Most akkor mi is van?:D

Bocsi a hibákért telón vagyok. :)

2017. ápr. 4. 17:59
 1/5 anonim válasza:
Ha olyan fiúk mondták neked h tetszel neki ,akik a barátai, akkor valószínű h többet érez szimpla barátságnál. Másik pedig az h nem feltétlenül mindenkinek olyan lány jön be aki szőke és kék szemű,sokan a sötét hajúakat kedvelik. A lényeg h ha látod h közeledik feléd ne utasítsd vissza ha neked is bejön,vagy utalj rá,kérdezd meg ,tisztázzátok h mit is éreztek egymás iránt,mert ha esetleg ő csak bff-nek tekint akkor jobb tudni mint hamis reményekkel élni,és sóvárogni utána
2017. ápr. 4. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Szerintem többet érez a barátságnál. Miért nem kérdezel rá hogy mit érez?:)

2017. ápr. 4. 19:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudod ő az a menő fiú, aki mindekivel köcsög. Vagyishát a fiúkkal nem. Csak lányokkal. Velem nem. És nem merem mert ha elmondom tuti, az egész osztály ezzel fog cseszegetni.:/
2017. ápr. 4. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor először is barátkozz meg vele.

Pl. kérj tőle segítséget, beszélgess vele, kérdezd a hobbijairól/hobbijáról.

De ha ezeket nem mered akkor szemezz vele, mosolyogj rá.:)

2017. ápr. 4. 20:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2017. ápr. 4. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!