Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen ürüggyel írhtnék rá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ürüggyel írhtnék rá arra a fiúra, akibe szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem és valamilyen ürüggyel rá szeretnék írni, de nem vagyunk nagy barátok (de azért beszélünk ;)), ezért sztem elég feltűnő lenne, ha csak úgy bármit írnék neki.

Valaki tud valami olyan szöveget, amiből nem azt szűrné le, hogy szerelmes vagyok belé, de megírhatom neki gond nélkül?

Köszönöm szépen előre is a normális válaszokat, hatalmas segítség lenne! ❤

2017. márc. 31. 19:53
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és a fiú az osztálytársam.
2017. márc. 31. 20:01
 2/4 anonim válasza:

Szia:)

Hasonló cipőben járunk.

Osztálytársba szerelmes.

Bármikor ráírhatsz. Nem kell, hogy oka legyen.

Legyen az ok a barátkozás. Ne a házit kérdd el.

Érdeklődj, miket szeret, hátha akad közös kedvenc és így lesz téma.

Sok sikert. :)

2017. márc. 31. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Fenéért kell titkolózni.. Nem fogod elijeszteni.
2017. márc. 31. 21:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

#3 külön köszi a biztató valaszt! :) De miert vagy benne biztos, hogy nem ijesztem el? Nem tetszhetek mindenkinek, aki nekem is bejön... Elobb biztosra szeretnek menni es csak aztán "megmondani a tutit" XD

2017. márc. 31. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!