Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta nekem egy lány amikor mondtam neki "szerelmes vagyok beléd" ő csak annyit mondott ? [részletek lent]?
Figyelt kérdés
"Szép vagy és tetszel, de nem vagy az esetem." akkor ez mit jelent így?2017. márc. 31. 14:23
1/6 anonim válasza:
Azt, hogy valszeg szép vagy és bejössz neki. De nem akar veled semmi komolyat, sőt még kavarni sem.
2/6 anonim válasza:
Azt jelenti hogy megpróbálr finoman lekoptatni...sajnálom! De mivel azt mondta tetszel neki ha kitartó vagy talán lehet valani. Vagy lehet csak "udvariasságbol" mondta. Ezt már neked kell tudni/kideríteni. Hajrá#
3/6 anonim válasza:
szép vagy és nem vagy az esete, ha benne van ott a teszel akkor majdnemhogy öntagadás.
4/6 anonim válasza:
Én ilyesmit akkor mondok egy fiúnak, ha nem szeretnék tőle semmit és ezt megpróbálom úgy elmondani, hogy minél kevésbé bántsam meg. Mondjuk a "tetszel" szó kicsit fura mert eleve üti a "nem vagy az esetem"-et.
5/6 anonim válasza:
talán ezt a részt "Szép vagy és tetszel, de nem vagy az esetem." úgy lehetne leírni, hogy nem vagy az esetem, de azért ágyba mennék veled:D
6/6 A kérdező kommentje:
pár perccel ezelőtt írt skypen az osztály társam
hogy azért monda azt a "szerelmem" mert még nincs felkészülve és pá nappal később már igen :)
2017. márc. 31. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!