Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Összetörném a barátnőmet, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetörném a barátnőmet, ha szakítanék vele?

Figyelt kérdés
Nagyon szeret, és mindig mondja hogy örökké együtt leszünk. Én nem vagyok abban biztos hogy szeretem. Leginkább azért vagyok vele, mert nem akarom megbántani. Megcsalni sem akarom, pedig már nem egy lánnyal csalhattam volna meg.
2017. márc. 31. 13:38
 1/7 A kérdező kommentje:
Mind a ketten 16 évesek vagyunk.
2017. márc. 31. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért jöttél vele össze egyáltalán?
2017. márc. 31. 13:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert akkor még én is éreztem iránta valamit.
2017. márc. 31. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de szánalomból együtt maradni valakivel elég nagy szemétség a másikra nézve. Mondd meg neki, hogy már nem szereted, és szakítsatok. Ha ő azt mondja, hogy örökké együtt lesztek, nyilván tervez veled. Te meg ezek után úgy együtt vagy vele, hogy nem érzel irántam semmit? Ne rabold az idejét, hagy találjon magának olyan srácot, akivel tervezhet! Nyilván meg fogod bántani, hiszen ő szeret téged. De ez az egyetlen lehetőség a leírtak alapján.
2017. márc. 31. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Legyen gerinced. Igy csak az idejet pazarolod, hogy talaljon maganak olyat aki igazan szereti.
2017. márc. 31. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
csinálj valamit, de te vagy a szar, amúgy is csak a fiú lehet a szar mert a nők nem xd, tanud meg xd.
2017. márc. 31. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát álljál már talpra ember! Ha már nem szereted mondd meg neki! Hidd el hogy el fog felejteni egy idő után! De csak finoman!
2017. márc. 31. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!