Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon engem néz vagy barátnőme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon engem néz vagy barátnőmet? ( 16 éves vagyok)

Figyelt kérdés

Van egy srác az iskolába aki sokszor néz, múltkor bele nézett mélyen a szemembe és én fordítottam el a fejemet hamarabb.Barátnőim mondják hogy tuti bejövök neki csak én attól félek hogy lehet nem is engem néz hanem barátnőmet..

Mert sokszor vele vagyok és nem tudom eldönteni h én jövök be neki vagy barátnőm. Látom azért hogy rám néz , meg ugye múltkor is bele nézett a szemembe. Ha esetleg kicsit furán fogalmaztam akkor bocsi.

2017. márc. 18. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Most komolyan azt varod, hogy mi mondjuk meg kit nez. Honnan az istenbol tudnank erre valaszolni...
2017. márc. 18. 11:51
 2/3 anonim ***** válasza:

odamész hozzá és

"szia"

tádáá

amúgy viccet félretéve, elég sok fiú frusztrált, és nem mer lépni ha mindig ketten vagy többen vannak a lányok, mert 'úristen, az ciki'

vagy valami szia szép a szemed

és onnantól látni fogod mint változik meg a reakciója és voálá

2017. márc. 18. 11:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
a srác fiatalabb vagy idősebb?:D mert ha fiatalabb jó hogy nem megy oda a csajhoz hát fosik szegény:D
2017. márc. 18. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!