Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném visszakapni a volt barátnőmet. Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Júliusba szakitottunk 8 hónap után. Sokszor bunkó voltam..olyat mondtam amit nem szerettem volna. De indulatos vagyok olykor. De még mindig szeretem. Nem tudom hogy mit érez irántam. Bármit irtam vagy 3 sírós smilet küldött és elment. Nem tudom mit csináljak. Segítsetek :/ 😰2017. febr. 21. 18:41
1/2 anonim válasza:
Te is jókor húzod ki a fejed a seggedből,hogy most ez eszedbe jutott. Ha elrontottad hozd rendbe! Könyörögj! Csináld,amit kell! Változz! Tedd félre az egódat és tedd,amit kell! Ha szereted megteszed. Ha nem akkor meg lépj tovább,lehet a lány is ezt teszi.19L
2/2 anonim válasza:
Én is bunkó voltam sokszor a volt barátommal, és vissza akarom most kapni. Szóóval ugyanabban a helyzetbe vagyok, mint te.
Én inkább feladom, mert találkoztam vele, de csak szórakozik.
Mivel te fiú vagy, neked nagyobb esélyed van, hogy visszakapd, ehhez sok szerencsét. De ne hidd, hogy ha azt mondod hogy "megváltozol", az elég lesz neki, mert a szavak semmit sem jelentenek.
Ha örülnél, hogy segítsek (bátorítsalak, vagy lány fejjel tippet adjak), akkor nyugodtan írj priviben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!