Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beégtem a srác előtt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beégtem a srác előtt?

Figyelt kérdés
Nagyon meggondolatlanul úgy döntöttem, hogy megkérdezem a kiszemeltemtől, hogy tudnánk e valamikor beszélni... De így a folyosón, a nagy tömegben, azt sem tudta mi van. Hétfőn már beszéltem vele egy teljesen átlagos dologról, azt gondoltam akkor majd minden jó lesz mostantól. Hát nem... A reakciója egy "ööö" volt, és el is ment egy szó nélkül. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Ha nem akar velem beszélni, elfogadom, ha meg azt mondja, hogy persze, majd beszélhetünk akkor meg nyilván örülök. De erre mit mondjak? Nem olyan "ööö" volt, ami elutasított volna, inkább olyan, ami nem érti a helyzetet. Nagyon kínos volt, biztos teljesen hülyének hisz... Nem tudom mit csináljak ezek után holnap. Magyarázzam meg neki vagy hagyjam őt egy darabig? Nem akarok nyomulni...

2017. márc. 29. 15:36
 1/5 anonim válasza:
Szerintem kicsit zavarba jott hirtelen hogy ilyet kerdeztel tomegben.. A fiuk egonek tartjak a baratai elott ezeket a dolgokat.. Szerintem felre kellett volna hivd,vagy csak hagynod hogy o kezdjen...Szerintem vard meg a holnapot,lehet hogy majd tortenik valami..:) A baratnomnek is tetszik valaki,a fiunak is tetszik a baratnom,de a fiu nem akar a suliba beszelgetni vele,mert fel hogy kinevetik,vagy szekalni fogjak.. Ugyhogy szerintem vard meg a holnapot:)
2017. márc. 29. 15:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sokat segítettél!
2017. márc. 29. 15:49
 3/5 anonim válasza:
0%

szia!!!!!!!!!!!!!!!!!

szívesen segítenék neked, de nem tudom értelmezni az általad feltett kérdést!!!! :'((((

Azt mondtad, hogy szó nélkül ment el... DE AKKOR MI AZ AZ ÖÖÖÖÖ?? Hmm? Az nem szó? Nem értelek, hogy segítsek így neked, felrobban az agyam, megőrülök, nem érted? :( Jaj istenem ma is bevertem a lábam amikor hazaértem, aztán gondoltam wow elmegyek segíteni valakinek gyakorin, erre ez fogad, még több bizonytalanság az életemben hát erre már nincsenek szavak!!!! :( Sok szerencsét

Tünde

2017. márc. 29. 16:05
 4/5 anonim ***** válasza:
3as te mit az istent szivtal? Amugy nem hinnem hogy beegtel, csak zavarba jott. Te voltal hatarozott, pedig ez fiuk dolga lenne..
2017. márc. 29. 16:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó igazak lehet, biztos megijesztettem, nem hiszem hogy számított erre. Mindegy, most hagyom őt ilyenekkel, inkább csak apróbb jeleket adok, mint eddig is...
2017. márc. 30. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!