Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Teljesen beégtem egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen beégtem egy srác előtt. Nincs mit tenni ilyenkor ugye?

Figyelt kérdés
szóval már randiztunk egy ideje és múltkor valami nagy hülyeséget mondtam egyszerűen lealáztam saját magam azóta nem beszéltünk meg utána amig együtt voltunk még akkor is nagyon ciki volt az egész. érdemes bármit is mondani ezek után? vagy ha neki ennyi elég h ne talizzunk többet akkor hagyjam?
2013. júl. 3. 19:14
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos az ilyen, bár attól is függ hogy mit mondtál. Leírod privátban?
2013. júl. 3. 19:15
 2/27 anonim ***** válasza:
nem tudok elképzelni olyan besézlgetést aho la lány olyat mondana amitöl "lealázná magát" Engem is érdekel a sztori :D
2013. júl. 3. 19:16
 3/27 anonim ***** válasza:
mond el nekem is :D
2013. júl. 3. 19:17
 4/27 anonim ***** válasza:
nekem is, ha nem gond :)
2013. júl. 3. 19:18
 5/27 anonim ***** válasza:
Mondd el légyszi,hogy mit :)
2013. júl. 3. 19:19
 6/27 anonim ***** válasza:
Írd meg mit, én ilyet nem tudok elképzelni
2013. júl. 3. 19:21
 7/27 anonim ***** válasza:
mit mondtál?:D lehet csak te reagálod túl:)
2013. júl. 3. 19:22
 8/27 anonim ***** válasza:
Én sem tudom elképzeli hogy mi olyat mondhattál amit utána sem viccelhettél el miután leesett hogy "úristen de nagy hülyeséget beszélek már én is".. stb. Szerintem nincs olyan cikis helyzet, amit ne lehetne megoldani viccelődéssel. Én egyszer melóból hazafelé menet ugráltam a mozgólépcsőn.. gondoltam oldalasan leugrok, persze dugig volt az egész és majdnem hanyatt vágódtam. Együtt nevettem a tömeggel és semmi ciki nem volt benne.
2013. júl. 3. 19:24
 9/27 anonim ***** válasza:
Na jó, erre én is kíváncsi vagyok! :)
2013. júl. 3. 19:24
 10/27 anonim ***** válasza:
Nekem is megírod, ha nem nagy gond? Tényleg érdekel a sztori. :)
2013. júl. 3. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!